lauantai 29. joulukuuta 2012

Sokeri-ruoka-morkkis

Muistutan tähän heti alkuun, että vielä olis pari päivää aikaa osallistua kahvakuulan sarjakorttiarvontaan: Täältä.

Nyt alkais kropalla riittää nuo karkit ja täydet lautaset aterioilla. Mieli ei osaa päästää irti, mutta kroppa näyttää jo vähän ilmapallolta... yöh! Korvasin karkilla suklaanhimoni ja nyt olen ihan koukussa karkkiin.. Tuntuu, että joka päivä pitäisi saada makeaa.. :( Mitenköhän tuostakin himosta pääsisi eroon??

Jouluruokia (tai no mun tapauksessa normaalit ruuat, mutta suurina annoksina) olen niin täynnä, että eilen jo meinasin oksentaa lohensyönnistä, kun alkoi mitta täyttyä... Mahalaukku on varmaan puolet isompi kuin ennen joulua ja kun mulla on yksi tiukkaan hameeseen mahtumisprojekti tässä alkamassa, niin nyt ei saisi yhtään paisua!! ;(

Joko teillä on jouluruuat syöty ja siirrytty kevyempiin ruokiin?


Tammikuun 19.-20. päivä meen "malliksi" yksille messuille ja tarttis oikeesti mahtua hameeseen, joten niitä senttejä pitäs saada parissa viikossa pienemmiksi.. Vähän turhan tiukalle taitaa mennä. :( Noh, ei muuta kuin tästä leuka ylöspäin ja huomenna pienimuotoinen paasto starttaamaan, niin aikaa hoikistumiselle jää kolme viikkoa!

Ollaan nyt pohjois-Suomessa toisessa mummulassa, joten ehkä täällä ei tule ihan käytyä kovasti jääkaapilla, vaan taidan litkiä vettä..



Unohdin ihan eilisessä postauksessa mainita, kun meidän pikku-L suoritti vauvauinnissa ekan uintimerkkinsä ja kuuluu nyt kultakaloihin! :D Tämän lisäksi hommattiin herralle pulkka, ja jos vain pakkanen lauhtuu, niin päästään koko perhe koirineen päivineen lenkille pikkumies pulkassa. :)


pikkumies pulkassaan
Ällän ihan eka diplomi
jo niin iso mies <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti