maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 3

Päivä 3


luukku 3

3-terveysluukku: Spagaatihaaste 

Haastoin itseni harjoittelemaan mun spagaatin kuntoon tankoilua ajatellen, joten tänään sitten otettiin joulukuun 3.nnen päivän kunniaksi ennen-kuva spagaatista.. Sitä en osaa sanoa, koska se on valmis, mutta nyt alan sitä kyllä venyttelemään.


Spagaatihaaste-luukkuun kuului tietenkin myös venyttelyt.

Lonkankoukistaja-venytys: Mene puolipolviseisontaan ja työnnä polven varassa olevan jalan lonkkaa eteen- ja ylöspäin. Kierrä ylävartalo ylemmän jalan yli sivulle.

Takareiden venytys: Samasta puolipolviseisonta-asennosta suoristetaan etummainen jalka ja selkä suorana nojataan etujalan puoleen. Kun varpaita pidetään kohti taivasta, kanta lattiassa, saadaan venytys vielä tuntumaan pohkeessa.

Jääkiekkoilijan venytys: Mennään lattialle niin leveään "konttaus"-asentoon, kuin sisäreidet antaa periksi, paitsi että ylävartalo on kyynärpäiden varassa. Kun pyllyä lähdetään viemään kohti kantapäitä, saadaan venytystä voimakkaammaksi.

Pakaralihakset: Mene istumaan lattialle toinen jalka edessä koukussa lattiaa vasten. Vie sitten toinen jalka toisen jalan polven päälle ja ota tukea lattiasta selkäsi takaa. Suorista selkä ja lähde tuomaan vatsaa kohti jalkoja, jolloin saat tehokkaan venytyksen. Tämän voi suorittaa myös selällä maaten ottaen jaloista kiinni joko polvitaipeesta tai polven päältä pitäen kiinni.

Ja vielä lopuksi ylös tullessa ja jalat yhteen ja melkein suoriksi (yliojentamatta polvista) ja viedään sormenpäitä/kämmeniä lattiaan :)

Ei muuta kuin alavartaloa venyttelemään! :)



Pari päivää sitten mainitsin, että tarvin kunnon talvikengät. Noh, tällaiset sitten hommasin.. Ei ole ihan Kuomat, mutta muovin pitäisi vielä pitää vähän vettä ja lumisuojan pitäisi estää lumen menon kenkään :)

Kauniithan ne ei todellakaan ole, mutta ehkä jonkimmoiset kuitenkin.. Ja eikös se jo tässä vaiheessa elämää ole vähän niin, ettei ulkonäkö vaan se mukavuus :) Ja kun kerran ideana on, että toppahousut tulee päälle, niin piilossahan nuo suurimmaksi osaksi on.

Polarmate Ladyt Minimanista
Millaisia talvikenkiä sinä käytät?? :)

2 kommenttia:

  1. Minä ostin viime talveksi "koiran ulkoilutus kengiksi" Sorelin Tofino saappaat, pohjat on pitävät ja varpaat ei märällä ilmalla kastu, MUTTA ne on tosi kylmät varpaat jäätyy pikkupakkasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt testasin näitä koirien iltapissalla, niin ihan kuumotti jalkoja :) toivottavasti siis pitempäänkin tarkenis :)

      Poista