sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 9

Päivä 9

luukku 9

9-terveysluukku: Anna treeneissä kaikkesi

Välillä on kiva vetää treenit niin kovaa kuin vain pystyy. Tänään vedin Bodycombat-tunnin. Vedin mixauksen ohjelmasta 54 ja 53. Uudesta ohjelmasta otin kaksi ekaa biisiä ja sitten loput oli vanhasta ohjelmasta. Bodycombatissa käyvät tietävät, että ohjelmassa 53 on ollut jaloille suht raskaat treenit biiseissä 4 ja 6 ja nyt kun otin uudesta ohjelmasta vielä 2-biisin, jossa tehtiin paljon kiertopotkuja tasapainoillen, niin oli aikamoinen setti jaloille ja sitä mä vähän toivoinkin, että saa oikein kunnon raskaan setin tähän sunnuntaille!

Jo muutaman kerran tuntui, että enää ei vaan jaksa, mutta Kuntomaailman asiakkaat ovat niin ihanan tsemppaavia ja mukana jaksavia, että niistä saa mahtavasti energiaa omaan tekemiseen. Kiitos siispä tämän päivän kovat taistelijat! :)

Kovaan treeniin sopii esimerkiksi tämä System Of A Downin Chop Suye! Kyllä muuten nousee rauta salilla ja juoksu kulkee lenkillä ja kroppa kuin liitää tangolla tätä kuunnellessa ;)


Kovan treenin jälkeen on kuitenkin hyvä muistaa palautumisajat ja ruokatankkaukset, jotta elimistö kehittyy! :) Lisäksi haluan tuoda tämän postauksen yhteydessä esille kollegani Kirsin blogiteksti tuplatreeneistä, jos siis treenaatte kovaa, niin lukaiskaapa tämä juttu nimeltä "Tuplatreenit vai ei?" Erinomainen juttu ja pisti ihan miettimään! 


Lähde: http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY
http://kirsinkuntopiiri.blogspot.fi/2012/12/tuplatreenit-vai-ei.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti