sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 2

Lauantai-ilta sujui rattoisasti veljen lasten yhteissynttäreillä. Herkkuja oli monenlaista ja makiaa mahan täydeltä! :) Ääntäkin mahtui maailmaan asunnossa, kun 6 alle 5-vuotiasta serkusta kokoontui tilaan! :D

Tulivuorikakku
Kiitos kovista bileistä ja hyvistä herkuista! :)

Päivä 2

minun kalenteri
fifien kalenterin herkut menivät junioreille
2-terveysluukku: 100 vatsalihasliikettä

Haastan kaikki lukijani tekemään niin monta vatsalihasta kuin jaksaa! Mun tämän päivän tavoitteena oli tehdä Ällän päikkäreiden aikana 100 vatsaliikettä.

Aluksi tein 50 istumaannousua. Tässä kannattaa muistaa, että nousee ja laskeutuu selkä pyöreänä. Tämän lisäksi kannattaa pyrkiä pitämään loppuun asti kyynärät sivuilla, jolloin vatsa (tai no, osaksi myös lonkankoukistajat töissä) tekee työn. Itsellä meni ihan kivasti n. 35, mutta loput 15 oli jotain ihan hirmuisen raskasta!! Huh!

50 kiertoliikettä. Laitetaan jalat 90-asteen kulmaan ilmaan. Viedään vuorotellen kyynärpäitä vastakkaiseen polveen, joka lähestyy myös kyynärpäätä ja samalla toinen jalka suoristuu. Tein näitä 50/jalka ja hyvin tuntuu sivuvatsalihaksissa! :) Jos haluaa aloittaa vähän kevyemmin jättää jalat kokonaan lattiaan ja jos haluaa, niin level 2:na nostaa vastakkaista polvea kyynärpäätä vastaan :)

Kaikki tekemään vatsalihaksia! :)


Jälleen talvi yllätti tielläliikkujat!! Lumi tuli, pakkanen tuli - missä mun talvikengät olikaan?? Kuomat tai jotkut kunnon talvibobot olis aika ihkut!! :)

Superstarit on vähän kylmät 13-asteen pakkasessa ja lumihangessa...

2 kommenttia:

  1. Kannatan Kuomia! <3 Ei muuten palellu yhtään varpaita pulkkamäessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä minä ne joku päivä hommaan! Ei enää tässä vaiheessa elämää tarvi miettiä, miltä kengät näyttää - kunhan ne tuntuu hyvälle :)

      Poista