maanantai 3. joulukuuta 2012

Bodycombat 54

Pidän käsissäni uutta bc-ohjelmaa. Se on aina yhtä jännittävää laittaa cd soimaan tai dvd pyörimään ensimmäisen kerran, jos ei ole päässyt jatkokoulutukseen.

Kuuntelin cd:n viikonlopun aikana muutaman kerran läpi ja nyt täytyy sanoa, että petyin :( Ainoat biisit, jotka itseeni upposi jotenkin oli, Kelly Clarksonin biisistä tehty ylävartalolämppäbiisi ja sitten Maroon5:n Payphone biisistä muokattu venyttelybiisi.

Siis Äh!

No, ei muuta kuin työn touhuun ja ohjelmaa treenaamaan!

toppi Nike, alempi toppi Röhnisch, shortsit SOC, lenkkarit Nike, siteet Top KING
Kivat treenivaatteet päälle ja sitä kautta hakemaan fiilistä treenata! :) Jostain syystä treenivaatteetkin saa fiilistä aikaan! :)

               
                   etukansi
takakansi


Noh, lämmittelystä lähtien ohjelma 54 oli hankalampi kuin ohjelma 53. Läpi koko ohjelman biisit koostuivat enemmän sarjoista ja erilaisista comboista. Haasteellisempi, eikä tehoja irronnut ihan samalla tavalla kuin edellisestä ohjelmasta.

Biisit oli paljon parempia liikkeiden kanssa, eikä niitä niinkään huomannut. Ainoastaan 7-biisi (muay thai) kuului selkeästi tehdessä ja mieleen tuli vanha kunnon Mortal Combat -peli, jos sellaista muistatte? :D

Tämä on kuitenkin sellainen ohjelma, jota jaksaa varmasti ahertaa, sillä on niin erilainen ja haastetta löytyy. Paras osuus ohjelmassa oli ehdottomasti kiertopotku-tasapaino-biisi! Eli heti eka taistelubiisi! Ihan mahtava ja aika raskas heti alkuun :)

Eiköhän tästäkin hyvä ohjelma tule! :) Vaikka kyllä vanha 53 päihitti nyt tällä kertaa uuden ohjelman!


PS. Laitoin arvauksen bloggauksessa Bodycombat 54-tracklist, että Invincible-biisi voisi olla Tinie Tempahin biisi, mutta ei kyllä todellakaan ole.. Enpä ole löytänyt Youtubesta samaa tai samankaltaista biisiä, kuin en ole tuota The Switchiäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti