perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 7

Eilen toivottavasti monikin pysähtyi ainakin hetkeksi miettimään Suomen historiaa ja itsenäisyyttä, niin tänään halusin, että voitaisiin hetkeksi pysähtyä tarkastelemaan omaa itseään. 

Nyt ei ole tarkoitus tarkastella niitä omia hyviä ja huonoja puolia, vaan kuunnella mitä keho kaipaa.

Päivä 7

Luukku 7

7-terveysluukku: Kuuntele kehoa

Moni liikuntaihminen paahtaa liikuntasuorituksesta toiseen pysähtymättä hetkeksi miettimään, miltä kehossa tuntuu. Eilen tankotunnilla kuuntelin, kuinka yksi tyttö kertoi käyvänsä 3-4 kertaa viikossa tankoilemassa ja että hänen hartijansa on ihan nyt ihan jumissa... 

Noh tänään siis kuunnellaan kehoa. Itse aloitin tämän tehtävän tekemällä kevyesti jooga-, tai chi sekä bodybalance-tunneilta opittuja liikkeitä hyvin soveltaen ja vain vähän lämmitellen samalla kehoa. 

Lämmittelyn aikana huomasin, että kireyttä tuntui jaloissa sekä lavan-, kylkien ja rintalihasten alueella. Lämmittelyjen jälkeen keskityin venyttelemään hetken juuri niitä lihaksia: Eli kävin läpi pakaralihasvenytystä, taka- ja etureidet, lonkat ja lonkankoukistajat, rintalihakset, kyljet sekä lavan alueen. Ja vain lyhyen kehonhuoltohetken jälkeen olo oli jo aivan toinen! 

Eli etsi sinulle kireimmät lihakset ja lämmittelyn jälkeen keskity hetkeksi venyttelemään niitä sinulle tutuilla venytyksillä. Suosittelen kokeilemaan :)

Sovellettu soturi1

Sovellettu soturi2-asento :D Housut Me&I-yogapantsit, paita Marimekko, alempi toppi Nike

PS. Kuulin, että tontut ovat käyneet kurkkimassa blogiani, joten jospa tätä kautta menisi yksi lahjatoive joulupukille: Rakas joulupukki! Haluaisin joko tankotanssiin Better Bodies Hot Pantsit tai sitten Bodycombattiin esim. Venumin MMA shortsit :) Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti