torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää Suomi!

Onnea 95-vuotias Suomi! :) Itsenäisyyspäivää ja itsenäisyyttä kunnioitettiin meidän perheessä sinivalkoisella kynttilällä sekä "juhla-aterialla" :) Sitä vaan pitää niin itsestäänselvyytenä tuota itsenäisyyttä, vaikkei se todellakaan olekaan. Mutta tänään on hyvä taas tuoda asia mieliin.

Kynttilänalusta Party Lite, astiat Pentik
Juhlaruokana kaslerpaistia, bataatti-peruna-porkkanamuusia, salaattia ja raejuustoa

Aamu aloitettiin yhteislenkillä koko perheen voimin L Manducassa ja koirat vapaana rallatellen. Puolentoistatunnin lumessa taivalluksen jälkeen olikin jo nälkä ja pääsi syömään. 

Tankoilemassa

Illalla menin tankotunnille, kun vauvauinti oli tältä päivältä peruttu. Jatko1-tunnin piti Johanna. Lämppien jälkeen tehtiin tuolispinnin erilaisia versioita.. En ollut ees tajunnut, että jonkun spinnin voisi tehdä eritavalla! :O :D Noh, aina oppii uutta! 

Noita tuolispinnin versioita tehtiin aika kauan, niin niiden jälkeen tehtiin vain scorpionia ja sitten siitä jatkoliikettä. Tuo scorppari oli tuttu ennestään, mutta en ollut vielä tehnyt kertaakaan ilman käsiä tauon jälkeen, joten luottavaisin mielin kokeilin itsekseni ja onnistuihan se :D

Scorpionista tehtävä jatkoliike oli aika haastava tajuta, mutta sain mä sen kerran menemään ihan loppuun asti, mutta koska sisäreidet oli jo raastinraudalla vedetyt, niin se jäi siihen yhteen kertaan.. Tein vain lopuksi pari scorpparia mun hankalalta puolelta. 

Kiva tunti ja jälleen oppi uutta :)

Päivä 6

Luukku 6
6-terveysluukku: 100 punnerrusta

Tein tankotanssitunnin jälkeen 4x25 naistenpunnerrusta. Kiva setti, ja useamminkin vois tehdä! :) Muistaa vaan pitää niska pitkänä, vatsa piukkana ja vartalo lankkuna. :)

Ja tietenkin osan/jopa kaikki voi tehdä päkijöiltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti