perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 21

"Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse..."

Juuuuh! Päivät vähenee, miehellä alkoi eilen loma, vauva nukkui superhyvin viime yönä (VAIN 4 heräämistä koko yönä) ja elämä on ihanaa!!!

Heh, huomaa, että on saanut lepoa, kun on energiaa kuin pienessä kylässä :D Eli ilmeisesti maidoton elämä alkaa näkyä Ällän yöunissa :)

Jipiijipii!! Ihanaa!! Tänään vaan kuulemma tulee maailmanloppu, vai tuleekohan ihan oikeesti?


Päivä 21

Luukku 21

21-terveysluukku: Vielä ehdit ylittää itsesi ennen maailmanloppua... eikun siis vuoden vaihdetta! :)

Mä kävin tänään tankoilemassa ja harjoittelin jo ennalta opittuja polvi- ja polvitaivepitoja, viimeisimmäksi opittuja spinnejä ja vähän käsillä seisontaa ja kyynärvarsiseisontaa :) Mutta sitten loppuun oli näytettävä kaverilleni Taijalle, että mitä olin treenannut viimeksi ja olihan siitä pakko kokeilla taivuttaa niitä jalkoja taaksepäin! :D

Välillä miettii, onko mitään itsesuojeluvaistoa, mutta kokeillessani toukkaa, huomasin, että kyllä, sellainen löytyy! Ei meinannut millään uskaltaa tehdä! Ja jäihän se vähän puolitiehen se toukan kokeilu :)

Nyt vaan haastamaan ja ylittämään itsesi ennen vuoden vaihdetta! Kyseessä voi olla vaikka ihan vain vatsalihasliikkeiden tekeminen kotona, naisten punnerrusasennon vaihtaminen edes yhden punnerruksen ajan miesten punnerrukseksi tai vaikkapa vaan jättämällä perjantaina syömättä jotain herkkua, mitä yleensä syö :) 

Tsemppiä perjantaihin ja kokeilkaa jotain ja tulkaahan kertomaan, jos ootte jonkin oman haasteen voittanut :)

Tämän päivän tankoiluista kuvia.. Näitä kehitellään kyllä taas pidemmälle :)

Polvipito


Polvitaivepito (tässä saisi työntää lantioo vieläkin eteenpäin, kun nyt se jäi taakse, niin pito valahti alaspäin)

Shortsit H&M, toppi Puma, panta Buff

Tästä alla olevasta olen kyllä ylpeä!!! <3

Jos nyt haluaa vielä parantaa ulkonäköö, niin vinkkeinä sain, että pää tangon ohi, katse kohti lattiaa ja ajatukset jalkoihin ja pyllyvako kiinni tankoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti