tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 18

Hurjaa, miten vauhdilla päivät menee!

Päivä 18
Luukku 18


18-terveysluukku: Muista hyötyliikunta!

Näin joulun alla kannattaa muistaa, miten hyödyllistä hyötyliikunta onkaan! Erityisesti joulusiivoukset kannattaa suorittaa sillä mielellä, että kalorit kuluu, kun kovasti hinkkaa paikkoja ja touhottaa menemään! Näin myös minä käytin äippälomapäiväni välillä Ällää viihdyttäen/ruokkien ja välillä puunaten asuntoa. Saisi tästä puhtaammankin, mutta meille riittävä, kun emme joulua kotona vietä.

Itse ostin alkusyksystä meille pussittoman Dyson DC 29 -imurin ja sillä kulkee siivoominen kuin siivillä! Aivan huippupeli!


Illalla sitten vielä kaverin kanssa Bodypumppiin ja hyvin kulki treenit, eli alkava flunssa taisi väistyä samoin tein.. Ei ainakaan tänään tuntunut enää missään! :) Ohjaajakollegani-Mari K veti meille oikein hyvän treenin! Kiitos vain hyvästä tsempistä! :)

Ohjelmana oli uusin BP 84 (linkistä pääsee biisilistaan)

Musiikeiltaan tykkäsin ihan ookoosti, mutta tuo rintabiisin "Welcome to the Jungle" tökki kyllä! Myös haukkaribiisi oli jännä, mutta liikkeiltään tiukka!

Tänään tein tämmöisillä painoilla

Alkulämppä 5kg/pää
Kyykky 11kg->12,5kg /pää (tämän ois ehkä voinut vetää kokonaan tuolla raskaammilla painoilla)
Rinta 7kg/pää (yhtään enempää ei ois jaksanut, mutta sitten taas vähempi ois ollut liian vähän, eli juuri sopivat)
Selkä 7kg->8,5kg/pää (ehkä olis saattanut mennä koko biisi isommillakin painoilla, mutta nyt jännästi "kolotti" reisiluita :D eli ehkä olivat ihan sopivat)
Ojentajat 5kg/pää + 4kg käsipaino lopussa (tää olis saattanut mennä 6kg:llakin! Kerrankin oli kiva ojentajabiisi, kun tehtiin tangolla pelkkää kapeaa penkkipunnerrusta! Ihan mun favorite ojentaja pitkiin aikoihin!! :) Ehkä tuohon kickback-osuuteenkin ois voinut ottaa 5kg käsipainon :) )
Hauis 4+4kg käsipainot (ihan ookoot, ehkä ois jotenkin mennä 5llakin...)
Askelkyykky 10kg levypaino sylissä (tämä tuntui jotenkin turhan kevyeltä.. Mutta en tiedä, uskaltaako hirveästi ladata tankoon painoja, kun etukyykky on kuitenkin vähän jännä...
Hartijat 4+4kg->3+3kg käsipainot ja loppuun pystypunnerruksiin 5kg/pää tankoon (tää hartijabiisi tuntui jotenkin aivan järkyn raskaalta!!! Jouduin vaihtamaan pienempiin käsipainoihin, kun oikea hartija tuntui olevan tulessa! Punnerrukset sain tehtyä suorin vartaloin, vaikka superraskasta olikin.. Viimeiset pystypunnerrukset ei enää sitten nousseetkaan)

Oli muuten vatsabiisikin vähän kevyempi kuin joskus ollut..

Teinköhän jotenkin löysästi, kun mikään muu kuin hartijabiisi ei oikein tuntunut kunnolla... Tai ehkä oon huomenna eri mieltä, kun pitäis mennä tankoileen ja oon varmaan ihan tönkköjäykkänä :D

Mutta oikein kiva ohjelma ja tykkäsin, kun oli vähän menoa ja meininkiä, kun hauisbiisikin oli niin erilainen! Vasaraotteella tehdyt hauikset teki kyllä nannaa!! ;)

Ja jee, pääsin käyttämään mun capri-tricoita!! <3 Niitä on kaapissa ehkä kolmet tai neljät, mutta kun ei koskaan pääse missään käyttämään ... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti