tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupuintia

Niin se vaan oli ja meni.. Noh, onhan huomennakin vielä tapaninpäivä, mutta sen melkein voi lukea jo perusvapaaksi.. :)

Jouluaatto ja joulupäivä oli ihania ja rentouttavia, vaikka kuumuuden takia L ei olekaan taas nukkunut ihan hirveän hyvin, mutta paremmin kuin ennen kuitenkin...

Maidoton linja tuntui välillä kovinkin vaikealta, kun muut veti lohikakkua, erilaisia hyvännäköisiä laatikoita, herkkujuustoja ja vielä jälkkäriksi valkosuklaakakkua ja suklaata. Nojoo, vähän tuli huonoon ajankohtaankin tuo tieto maitoallergiastakin, kun äiti oli kerinnyt nuo jouluruuat jo tekeen ennen tietoa, toisaalta olen kovin kovin onnellinen, että kerittiin saamaan tieto ennen joulunpyhiä, ettei kerkinnyt menemään pahemmaksikaan.

Itsekuria vaati tämä maidoton joulu, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna on vähän voittajaolo, kun tuli syötyä huomattavasti kevyemmin, kun söi enemmän salaatteja, vihanneksia ja kalaa, enkä vetänyt yömyöhään juustoja ja suklaata vuoronperään.. Ehkä sitten ensi jouluna taas vois vetää herkkuöverit, mutta nyt on hyvä olla näin! :)


Kuusi koristeltiin ja joululahjat jaettiin kera pikkutonttujen


tonttulakki Kimperi, joulupuku Confetti


Jouluaattona availtiin joululahjat ruuan jälkeen ja niin vain kävi, että joulupukki oli kuullut vienot toiveeni syksyn aikana ja antoi paljon hyviä lahjoja:
Sain mm. rahaa, hyviä hiusshampoita, muumimukia, ym. tarpeellista...

Mutta sitten ne erityismaininnan saavat lahjat:

tämä "lahjakortti" sai kyyneleet silmiin, mutta taitaapi olla, etten osaisi olla erossa rakkaistani vuorokautta  ja päädytään ehkä menemään koko perheen voimin sitten joskus :)
Maailman hienoimmat tankotanssishortsit! Better Bodies ja vielä pinkit! Kyllä mies taitaa mut tuntea ;)

Kuvaus ei nyt antanut oikeutta ihanalle pinkille sävylle
Saatiin isännän kanssa omat kahvakuulat, mies 20kg ja minä 10kg! 

Ihana jumpsuit kotiasuksi <3



Joulupäivää vieteltiin samalla jengillä hyvin syöden ja jutustellen. Aamu kuitenkin aloitettiin tunnin kahvakuulatreenillä. Pitihän sitä heti testata uutta kuulaani <3 Hyvin pelitti ja uutuutta huokuva pintakin saatiin naarmuille ja saatiin pintaan vähän katu-uskottavuutta :)

Lämppien jälkeen tehtiin mm.

Askelkyykky, hauis+pystypunnerrus+ranskalainen-sarja sarviotteella, rinnalleveto, tuulimylly, kasi, kyykkypitoa, pistooli-liikettä, kyykky räkkipidossa... olikohan tuossa kaikki.. Noh, hiki tuli pintaan ja jalat ja kädet saatiin hapoille! :)


Loppupäivä otettiinkin sitten rennosti :)

jumpsuit Piece Of Norway, Ällän haalari Me&i, body Pippi

Rauhallista tapaninpäivää ja mukavaa uuden vuoden odotusta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti