torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 20

Eilen tosiaan olin tankoilemassa ja kuinka ollakaan, tönkköjaloilla.. Eli tiistainen Bodypump teki tehtävänsä!

Tankotunnin veti Salla. Ihan kiva alkeis1-tunti ja kun ajatuksena oli, että menen opettelemaan perustekniikkaa ja erityisesti huonomman käden puolta, niin kuinka ollakaan opin siellä aivan jotain uutta! Jee!

Opin tekemään koko askeleen kautta joutseneen taaksepäin ja vielä yhdistään siihen nostoa! Jipii. Ja toiseksi opin toisenlaisen polvipidon... Pitää huomenna itsenäisessä tankoilussa ottaa ehkäpä kuvia molemmista polvipidoista :)

Jee! Kyllä näköjään kannattaa käydä välillä helpommantasoisillakin tunneilla.. :) Voipi olla, että kohta jopa tykkään spinneistä! :O Noooh, ehkä joskus ;) Sen huomasi alkeistunnilla, että kun spinnejä tulee tehtyä niin paljon enemmän, niin meinaa ihan oksettaa, kun päässä pyörii.. Hupsista keikkaa, pitäs opetella kiinnittään katsettaan kiintopisteisiin enempi.

Tunti aloitettiin koko askeleen treenauksella, siitä geishan harjoitteluun ja lopuksi tuo koko askel+ joutsen taaksepäin (takakoukku).
Pidoista treenattiin tuota helpompaa polvipitoa ja ihan lopuksi treenattiin balleriinaa.. Ei ollenkaan siis turha reissu! :)

Jalat mulla on tälläkin hetkellä vähän mustahtavat, tai no ainakin sääret on hyvin mustelmien peitossa, joten tietää taas tehneensä.. :P


Päivä 20

Vähiin käy, ennen kuin loppuu!
Luukku 20


20-terveysluukku: Anna hyvän kiertää

Löysin kaappieni perukoilta vanhoja, muoveista avaamattomia jumppa-dvd:itä ja kun tiesin, etten ikinä (tai ainakaan lähivuosina) tule niitä käyttämään, niin päätin antaa dvd:t eteenpäin. Ja jos dvd:t menee vielä käyttöön uudessa kodissaan, niin mikäpä sen parempi! :)

KuntoPlussan tilaajalahjana saatuja DVD:itä vuodelta, ehkä 2005?

Joku päivä pitäisi katsoa jotain vanhoja vaatteita, jotka voisi laittaa kierrätykseen ja sitä kautta niitä tarvitseville.

Olisiko sinulla jotain, mitä et tarvitse ja voisit antaa seuraavalle? Anna hyvän kiertää! :)


Oltiin pikku-Ällän kanssa kaverivierailulla ja pikkumies pääsi ihmettelemään ihan oikeaa, tanssivaa koiraa.. tai sitten se oli vain robotti, mutta jännä se oli kuitenkin!

seeprapaita Me&I, housut Me&I

Vitsit, miten upeaa ulkona on!! Oli pakko napsasta pari päiväkuvaa taianomaisesta luonnosta ja sitten vielä iltapäivälenkiltä! Kyllä kelpaa ulkoilla, vaikka vähän pakkasta onkin! :)

Päivällä



Ja sitten iltalenkiltä



Mun lumeen maastoutuvat ystäväni
Ja näillä peleillä kelpaa tallustaa vähän kylmemmälläkin kelillä, vaikka jalassa on vaan ihan ohuet sukat :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti