lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkujoulut vol2

Vauvauintia

Torstaina oli meidän viides vauvauintikerta. Leevi oli taas vähän väsyneen oloinen, mutta jaksoi kuitenkin polskia viimeiseen loppulauluun asti. Loppulaulun loputtua tulikin jo sitten itku. Meidän ohjaaja kertoi, että Leevi on saattanut myös yhdistää loppulaulun siihen, että uinti loppuu.. :)

Perjantai aloitettiin puolentoista tunnin rattailukävelylenkillä kera koirien purrarilla. Hauskinta tuossa lenkissä oli se, että heinäkuussa tehtyäni saman lenkin olin ihan poikki ja väsynyt, mutta eilinen lenkki tuntui kuin ei olisi käynytkään missään! :)

L aloitti proteiinit ruokavaliossaan ja aloitettiin lihakuuri maustamattomalla kanalla. PS. Tupperwaren Smoothchopperilla saa helposti sosetta ja lihamurskaa! :D


Smoothchopperilla saa nopeasti ja helposti terveellistä vauvansosetta :)

Myös kanan hienonnus onnistui :)
Kuvassa bataatti-porkkana-perunasosetta, melkein itsekin olisi voinut syödä!

Juoksua

Vähän myöhemmin päivällä oli vuorossa omat treenit. Treenit aloitettiin n. puolen tunnin vaunu-hölkkälenkillä Icebugit jalassa. Tiet oli vielä sulat, ja ainakaan kuivaan asfalttijuoksuun nuo Icebugit eivät soveltuneet. Ekat 10-15 minuuttia kantapäät kipuili ja sitten, kun siitä päästiin, niin jo juoksu tuntui jo polvissa! Torstaina testasin Icebugeja kävelylenkillä ja siihen nuo olivat todella kivantuntuiset ja nastat tuntuivat ihan imukupeilta, eikä niitä lopulta huomannutkaan. Note to myself: älä juokse näillä kuivalla asfaltilla - laita normit juoksulenkkarit :)

Ja vielä kun muistais, ettei näillä kengillä käy pikaiseen hakeen mitään sisältä.. parketti ei varmaan kiittäisi teosta??
Pipo Craft, fleece H2O, takki 4Summit, hanskat Halti

Bodypumppia

Juoksulenkin jälkeen treenailin oman lyhennetyn Bodypump-treenin ohjelmalla 79. Väliin jätin lämmittelyn sekä rinta- ja askelkyykkykappaleen.

Kyykkyihin latasin kaikki painoni eli 8,5kg / pää
Selkäbiisi 7,5kg / pää
Ojentajat 5kg / pää
Hauis 5kg / pää
Hartijat 2,5kg levypainot + pystypunnerruksiin 5kg / pää
Vatsoihin 2,5kg levypaino :)

Kaikista tyytyväisin olin mun haukkapainoihin, sillä jaksoin tuolla yht. 10kilon setillä, vaikka raskasta olikin! :) Ällän kantaminen on selvästi kehittänyt haukkareita, vaikken ole muuten niitä treenannutkaan niitä ;)


kuva otettu screaniltä
kuva otettu screaniltä

Keltainen toppi David, musta t-paita Esprit Sports, housut Röhnisch

Hyvät treenilöiset, joiden jälkeen vähän palautteluruuaksi riisiä ja kanaa (kerrankin ostin marinoimatonta kanaa!! :)

Pikkuista jouluilua

Illalla oli 2.työpaikkani pikkujoulut ja ohjelmassa oli mm. syöntiä Gastropub Jalossa. Vetelin listalta saaristolaisleivällä kuorrutettua poroa mediumina. Poronliha suli suussa ja oli todella hyvää! Nam! En ehkä itsekseni olisi tilannut poroa, mutta kun pari kaveriakin tilasi, niin oli pakko itsekin kokeilla :)

Matkalla pikkujouluihin mietin jälleen, että miksi ihmeessä sitä ostelee itselleen korkokenkiä ja vielä käyttää niitä, kun inhoan kävellä niillä ja mun jalkoja ei todellakaan ole luotu korkokengille! Tuli niin ikävä Superstaroja! :D



Pikkujouluista löytyi pari raskaana olevaa kollegaa ja voi, kun jostain syystä ihan tuli ikävä mun masuasukkiaikaa! :')

Jeps, mutta tänään alkoi JOULUKUU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti