sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukuu, pvä 16

Päivä 16
Luukku 16

16-terveysluukku: Never give up! Stay with the Fight!

Tänään kyllä yritti mennä vaikeaksi Bodycombatin ohjaus. Mutta niin se vaan on, että kun ei luovuta ja antaa kaikkensa, niin lopputulos voi olla jotain positiivista :)

Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että ne ohjelmat voisi aikaisemmin opetella eikä viimeisinä päivinä paniikissa, kuten nyt olen viimeiset kaksi ohjelmaa opetellut! Höh! Eli noottia minulle tästä!

Ohjelman muistamisessa ei ollut sinänsä ongelmaa ja hyvin päästiin muay thai -biisiin asti, kunnes... musiikki tökki..ja selvis, että levyyn oli tullut naarmu.. No pienen kelauksen jälkeen levy toimi.. Ainut huono puoli tuollaisessa yllättävässä tilanteessa oli, että taisin unohtaa hengittää, minkä seuksesta vatsalihakset meni kramppiin.. Siinä oli sitten hirmuisen kiva taistella kaksi viimeistä biisiä... No, eih - periksi ei koskaan anneta ja loppuun asti päästiin ja ihan hyvillä mielin! :)

Oli kyllä kaikkensa antanut olo combatin jälkeen, mutta tuli kyllä kahden asiakkaan positiivisen palautteen jälkeen sellainen olo, että kyllä tämä BC-ohjaus vaan on niin ihanan palkitsevaa hommaa! Kiitos ihanat aamutaistelijat!


Eilen tosiaan kävin tankotunnilla, opettajana toimi Johanna. Lämpän jälkeen treenailtiin kehtopyörähdystä ja sitten kehdosta kopteriin menoa. Mulla on muistikuva, etten oikein hiffannut silloin puolentoista vuotta sitten tuota spinniä, mutta nyt se kai tuntui vähän loksahtavan..

Joutsenesta suoraan seisomaan nouseminen ei tuntunut menevän, ei sitten millään.. Aina oli jalat väärässä paikassa.. Vaikeaa oli!

Sen jälkeen tehtiin kainalopitoja ja sitten vähän korkkiruuvia idealla, että voisi päättyä kainalopitoon (yeap, ei).. Kainalopito löytyi melkein, mutta korkkiruuvi ei todellakaan!

Loppuun vielä polvipitoa ja JES, onnistuin!!! Pysyin ilman käsiapuja, ja tätä en todellakaan ole ennen osannut eli never give up! Aina voi oppia uutta ja päästä eteenpäin! <3


On muuten ollut tänään kokonaisuutena sellainen olo, että joku ois vähän hakannut hartijoita, kylkiä, reisiä, selkää ja vatsaa tankoilun ja combatin ansioista. Heh! Toimivia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti