perjantai 1. maaliskuuta 2013

Testissä Les Mills GRIT Strength -tunti

Aivan huippuihana loma, kertakaikkisesti! Harmi, kun kaikki hyvä loppuu aikanaan, myös minun "lomani". Noh, oikeastaan äidin loma loppuu ja mulla alkaa taas aktiviteetit Jyväskylässä, joten tänään suuntaamme Ällän kanssa Volvon keulan kohti Keski-Suomea.

Torstaipäivä vietettiin rentoutuen&liikkuen. Lähdettiin äitini, siskoni ja siskonpojan kanssa Tampereelle viettämään rentoilupäivää. Ensin lilluttiin Tampereen Kylpylässä muutama tunti ja sitten käytiin vielä hesessä syömässä :) Ällä pääsi esittelemään sukellustaitojaan ja mukavaa oli! :) Minä vedin ruuan munattomana ja maidottomana, mutta hyvin maittoi - eikä muuten tullut ähky-pahaaoloa! :)




Mukava päivä oli ja mummukin sai viettää kunnolla aikaa lastenlasten kanssa! En ollut koskaan törmännyt tuollaiseen pukkarijärjestelyyn, että kaikilla oli omat yksityiset pukkarit, missä oli lukittavat ovet, näppärää!! :)

Reissun jälkeen Ällä jäi mummun kanssa ja minä suuntasin jumppailemaan Pinkkiin. Olen ollut siellä töissä 2002 - 2005, joten on kiva käydä moikkaamassa tuttuja ja katsastamassa paikan uusia tuulia! Uusimmat uudistukset oli jumppapuolella, kun tarjolla oli Les Millsin GRIT Strength! Grit-tunnit ovat olleet Satsilla yksityisoikeudella tähän asti, mutta nyt niitä saa ottaa muutkin salit tuntivalikoimaansa.

Ensin olin BodyCombatissa, jossa oli mixausta 54 + 51 -ohjelmista. Ai, että kun 51 oli Scooterin Fire!! Oli pakko vetää ihan täysiä :D

BC:n jälkeen oli siis tämä GRIT-tunti. Mulla ei ollut aavistustakaan, mikä tunti on tai mitä siellä tehdään! Ei siis mitään hajua! Katselin vähän, että mitä varusteita tarvitaan. Tunnilla siis tarvitaan tanko, johon pitäisi ladata painoja 30!!! % omasta painosta. Noh, tein töitä käskettyä 11kg / pää (eli vähän ylikin :P) ja sitten tarvittiin joko levypainot tai kahvakuulat. Otinpa sitten 10kg kahvakuulat.

Tunti alkoi lämpällä, jossa heti otettiin luulot pois. Kahvakuulalla tehtiin vähän pyörittälyjä ja yhden käden vetoja, minkä jälkeen tehtiin alhaalta pystysoutuun vetoja, ja sitten askelkyykkyjä. Jo muutaman kierroksen jälkeen otettiin tuo (mun tapauksessa 22kg) tanko ja sillä tehtiin mm. rinnalle vetoa.

Tangolla tehtiin lisäksi mm. kyykkyä ja pystypunnerrusta, ja kahvakuulilla treenattiin selkää. Yhdessä biisissä oli 28 punnerrusta hyppyjen kera ja yhdessä biisissä tehtiin etunojasta jännehyppyjä sekä juoksua sekotettuna eli puhtaasti sykettä nostavaa aerobista.

Intervallituntina aivan huikea, lepotaukoja ei todellakaan ollut ja sykkeet oli koko ajan kovat. Ihanaa "tappomeininkiä"! MII LAIK! Jos meille tulee tuo tunti tulee meille, niin ehdottomasti yritän päästä peruskoulutukseen! Niin munlainen tunti ;)

Oli kyllä ihan rehellisesti sanottuna hyvin raskas tunti (erityisesti Bodycombatin jälkeen) ja oli pakko jättää välillä liike sieltä, liike täältä tekemättä, kun ei vaan yksinkertaisesti pystynyt! Aivan mahtavaa!! Menen toistekin, jos vaan joskus on mahdollista!! :)





Meidän viimoinen "hiihtoloma"päivä päätettiin hiihtoon. L jäi nukkumaan päikkäreitä mummun kanssa ja itse suuntasin ladulle. Aluksi hiihto tökki, mutta jo ekan kilsan jälkeen alkoi luistaan! Joinain hetkinä tunsin jopa vauhdin huumaa! Hiihto <3 Jälleen 10,6km lähempänä tavoitetta! :)



posket punottaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti