torstai 7. maaliskuuta 2013

1 vuosi jälleen vanhempana

Niin tuli jälleen yksi vuosi lisää ikään ja yksi vuosi lähempänä eläkettä! Muistan, kun 17-vuotissynttärivieraani (miespuoleinen) tokaisi minulle, että "nainen on parhaimmillaan 17-vuotiaana" ja nyt tuosta on sitten jo 10 vuotta!! :O Apua! Olenko nyt rupsahtanut ja vanha?!?

Noh, olo on ainakin sen mukainen :D

Vasempaan käteen on toden totta ilmestynyt jonkin sortin rasitusvamma, koska treenimuistiinpanojen kirjoittaminenkin sattui eikä kynä meinannut millään pysyä kädessä... Pee-Ee-Är-Äs-Ee-Ee-Äs-Tee-Ää!

En oo tällä viikolla saanut tehtyä vielä yhtään treeniä, koska osaksi jännitän, miten tuo käsi kestää ja toiseksi Ällän yöunet on taas olleet, mitä pahimmillaan voivat olla... Joten energiaa on säästelty loppuviikon aika tiukkaan settiin!


Eilinen syntymäpäivä ei sisältänyt kauheasti mitään glamouria, päinvastoin! Ällällä todettiin allergiaa koiria kohtaan.. ja meiltähän niitä löytyy kolme! :( Toivon suuresti, ettei tämä asia tule meillä vaikuttamaan koskaan mihinkään, sillä koirat on iso osa perhettämme! Harmi joka tapauksessa! Ensi viikolla mennään lastenpoliklinikalle juttelemaan asiasta ja näistä muista allergia-asioista..


Onneksi eiliseen mahtui hyvääkin! Miekkonen antoi Icebugeihini säärystimet, joita olin salaa jossain vaiheessa toivonutkin! Ja se toteutui! :) Toisena kivana yllätyksenä oli ihana naapuri, joka tupsahti oven taakse ihana tulppaanikimppu kädessään! :) <3

Icebug-säärystimet tuli jo testattua eilisessä lumimyrskyssä ja hyvin piti lumen poissa nilkoista, JES!! :)


Tänään onkin sitten treenailtu urakalla Bodycombat 55-ohjelmaa ja suunniteltu lauantain spinning-tuntia! Mulla on niin kovin ollut ikävä spinningin vetoa, niin ihana  päästä pyörän päälle vetämään vähän suomi-teemalla spinua :)



pieni urhea neulatyyny (body Liandlo)


 Uudet säärystimet testiajolle




Kengät Icebug Heros-L BUGrip, takki Catmandoo, housut North Ice, pipo Kimperi

Huomenna päättyy muuten sheikkeri-arvonta!! Joten vielä on aikaa osallistua! :)

2 kommenttia: