tiistai 26. maaliskuuta 2013

Chariot - kärryjen Ferrari

Ostin veljeltä heidän yhdellä lapsella käytössä olleet Chariot CX1 -merkkiset kärryt. Nämä kärryt on urheilevan perheen unelmat! Ja erityisesti äidin!

Nämä mun ostamat kärryt on edellistä mallia, eli hieman sävyeroa tuohon varuste.netin malliin, mutta muuten hyvin samanlainen. Noh, miksi tällaiset kärryt?? Noh, tietenkin siksi, että niiden kanssa voi hiihtää, juosta, sauvakävellä, rullaluistella, lenkkeillä kävellen kevyemmin ja vielä pistää pyöränkin perään. Eli syksyllä hoitoon heittäminenkin onnistuisi pyöräillen, tosin ehkä laiskuus kuitenkin voittaa :)

Eilen kärryt jo kovasti poltteli ja olihan se sitten lopulta pakko mennä testaamaan! Ei muuta kuin hiihtokamat päälle, monot kätevästi tavaratilaan, lapsi kärryihin ja vetovyö kiinni vyötärölle - ja ei kun menoks!

Kävelin puolisen kilsaa ladun päähän. Pikkuisen kärryt nyki, enkä tiedä johtuiko mistä, mutta hiihtäessä tuota nykimistä ei tuntunut kuin isommissa ylämäissä, jolloin joutui askeltamaan ylöspäin.  Olihan se raskaampi hiihtää kärry ja poika perässä, mutta ei niin raskas, kun voisi kuvitella! Ei nyt ehkä mitään vauhdin huumaa koe, mutta parin kilsan kohdalla huomasi, että hyvin alkoi löytyä rytmitys kärryistä huolimatta. 4 km hiihdon jälkeen olin sitä mieltä, että kyllä kannattaa suosia mahdollisimman tasaista hiihtoalustaa - ylämäet ei oo mitään suurinta herkkua. Onneks meidän lähipurrarilta löytyy kilsan pätkä, jossa on vain yksi, hyvin lyhyt ylämäki, jota ei pysty hiihtäen suorittaan. Ja kun tarkoituksena on päästä jo torstaina tai perjantaina seuraavan kerran (jos en jäälle uskalla), niin aattelin sahailla tuota kilsan pätkää eessun taassun ehkä jopa 6 tai 8km :) Vähän sen mukaan, mikä on hiihtokunto :)

Yritin koko neljän kilsan ajan tunnustella mun vasenta kättä, ottaako itseensä hiihdosta, mutta en tuntenut kertaakaan minkäänlaista kipua! Myöhemmin päivällä kävin tankoilemassa, niin siellä taas kädessä tuntui, mutta en pysty sanomaan, johtui hiihdosta vaiko ei... tulehduskipulääkekuurin joka tapauksessa aion aloittaa (kunhan pääsen apteekkiin hakemaan buranaa, kotoa kun löytyy vain para-tabseja)..

Mutta niin yhteenvetona hiihdosta:
- raskasta
- mutta ei kuitenkaan niin raskasta, mitä olin pelännyt
- ei tarvinnut potea huonoa omaa tuntoa jättäessään poika kotiin isälleen, vaan nyt sai näppärästi mukaan
- pystyy hyödyntään todella kätevästi aurinkoisia päiviä, eikä tarvi odottaa iltaan, että pääsee hiihtään (kun mies tulee töistä)
- sain extrapaljon huomiota (tuijottavia katseita) kärryjen kanssa :D Jopa sosiaalista kanssakäymistä, kun yksi hiihtäjä kommentoi menoani: "Käy se noinkin!" Ikinä ei kukaan ladulla juttele! :D

->  Ehdottomasti hyvä juttu! :)

Hiihdon jälkeen pinaattilättyjä ja raejuustoa <3 Ja päivällä vielä käytiin koirien kanssa testaamassa pelkästään lenkkeilyä ja ai että, miten kevyet - yhdellä kädellä pystyi ihan hyvin työntään :)












Illalla menin vielä tankotunnille Ready Set Polelle (muistakaa, vielä voi osallistua arvontaan tämän viikon sunnuntaihin asti!). Tunnin veti Martta :)

Treenailtiin takakäden käyttöä pyörähdyksessä eli aikas lailla samaa juttua, kuin viime viikolla Piian kanssa. Kiva oikeastaan, niin pääsi kertaamaan. Nyt se melkein alkoi näyttää joltain, vaikkei nyt todellakaan ihan yhtä nätiltä kuin voisi.. mutta sitten vasemmalla kädellä tehtynä löin mun vasemman lapaluun muutaman kerran aika pahasti tankoon ja ai että kun se on kipee!! En oo uskaltanut ees kattoo, miten hakatulta näytän..

Pyörähdysten jälkeen supermania. Hehe, kyllä nyt on pitoa uuden gripin ansiosta - ei nimittäin meinannut päästä supermaniin, kun reidet kanitti vastaan :D Mutta niin harjoittelin oikealla puolella invertistä supermania ja siitä alastuloa nätisti ja sitten vasemmalta puolen ihan babystepsejä, kun en pääse koko supermaniin sillä puolen ollenkaan!! Treeniä treeniä.. Tosin se tuntui tuohon käteenkin inhottavalta! :(

Supermanin jälkeen perhosta ja siitä siirtymistä vaakascorpioniin.. Pitääkin ottaa näistäkin päivitetyt kuvat, mutta tässä parin vuoden takaa perhonen ja vaakascorpioni :) Erityisesti tuo vaakascorppari on aika rumannäköinen!! Yök! Eli päivityskuvia tulossa jossain vaiheessa!






Shortsit ja toppi H&M, Divided


Olipa kiva päästä tekemään noitakin - viime kerrasta oli se pari vuotta! Ensi kuussa treenailenkin Johannan yksityisopetuksessa muutaman kerran ja sitten taas pienen tauon jälkeen RSP:lle uutta intoa piukassa! Ja huom. RSP:llä on alkamassa myös uusia alkeiskursseja, jos sellaiselle rohkenee mennä helpommin kuin irtotunnille! :) Tästä alkeiskursseihin!



4 kommenttia: