torstai 28. maaliskuuta 2013

Hankintoja

Kyllä on tullut taas tällä viikolla hankittua tavaraa jos jonkimmoista! Rahaa on palanut aivan järkyttävästi! Nyt pitää alkaa pihtaileen toden teolla rahan käytössä, että riittää sitten loppuhoitovapaallekin jotain :)

Chariotit on nyt kokonaisuudessaan omat, ja on ne vaan niin mainiot! Älläkin tykkää niistä ja nukkuu niissä ihan hirveän mielellään - ja vielä pitkiä aikoja! Ehkä se on se istuma-asento?


Kärryjen lisäksi kävin Prismasta hakemassa itselleni Mueller-merkkisen rannetuen, jota nyt käytän kotona pikkumiehen touhujen parissa. Ehkä syynä on rannetuki, tai sitten eilen aloittamani tulehduskipulääkekuuri, mutta  ainakin tänään tuo vasen käsi on tuntunut ihan hyvältä! Jee!! :)

Toinen fiksu hankinta, mikä olisi pitänyt tehdä ehkä n. 4-5 kk sitten, oli Nike-merkkiset ranne"hikinauhat" myöskin Prismasta. Mulla nimittäin tulee tankoillessa todella herkästi ranteisiin hiertymiä ja sitten lopputunti meneekin surkutellessa niitä. Okeiokei, varmasti johtuu vieläkin liiallisesta tangon puristamisesta, mutta nyt on ainakin yksi murhe vähemmän! :)




Tänään käytiin Ällän kanssa shoppailemassa jätkälle uusi istuin autoon, nimittäin Britaxin Multi-Tech 2013 -mallinen turvaistuin Baby Stylesta. Istuin tuntui tilavalta sekä leveys- että pituussuunnassa. Halusin, että istuin on sellainen, jonka voi pitää sekä selkä, että kasvot menosuuntaan lapsen turvallisuuden vuoksi ja toiseksi tykkäsin siitä, että istuinta sai vähän kallistettua taaksepäin. :)

Taustalla näkyy vanha Britaxin turvakaukalo
Hyvin maittoi unet uudessa istuimessa :)

Istuimen lisäksi jätkä sai uuden Eisbärchen-merkkisen lämpöpussin Chariot-kärryihinsä, joten nyt kelpaa lähteä pitemmällekin kävelylle, eikä varmasti tuu kylmä! :)



Tämän viikon liikkumisista vielä...

Tiistaina kävin vetämässä kiinteytyksen, ja ai että kun jää hyvä olo sen jälkeen. Kiinteytys toimii todella ihanasti palauttavana treeninä.. Oikeasti pitäisi muistaa tehdä välillä niitä kevyempiä ja palauttaviakin treenejä, eikä vaan täysillä ryskiä menemään! Suosittelen! :) Mutta kyllä se helposti menee siihen, että täysillä kaikki, mitä tehdään, kun kerran mennään tekemään.. Eli tuo kiinteytys on enemmän kuin tarpeen mun ohjattavissa tunneissa :)

Eilinen keskiviikko aloitettiin vauvauinnilla, kun käytiin jälleen korvailemassa. Muuten ihan kiva aloittaa aamu tuolleen, mutta olin ihan tajuttoman väsynyt sen jälkeen. Illalla vielä kävin RSP:llä tankoilemassa JATKO2-TUNNILLA!! HUIH! Jännitin sitä enemmän, kuin oli tarpeen. Onneksi löysyys ja väsymys katosi alkulämpän aikana. :) Olihan siellä vaikeita juttuja Sallan pitämänä, mutta selvisin ihan hengissä ja jotain onnistuin jopa tekemäänkin! Oli ihan hauska käydä haastamassa itseään tuolla. No, onhan niissä jatko1-tunneissakin mulle vielä haastetta, mutta välillä tuntuu jotkut jo aika helpoilta. Aika paljon tehtiin liikkeitä yhdistämällä toisiinsa, mutta onneksi sai treenailla ihan oman tason mukaan pätkissä. Oli kiva tunti, tykkäsin! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Britaxin istuin on kyllä hyvä!

    Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä ja E on viihtynyt siinä paljon paremmin, kuin kaukalossa.

    Näppärän kuuloiset noi teidän Chariot rattaat!

    Aurinkoista pääsiäistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Chariotit on kyllä hyvät! kevyet purrarilla ja asfaltilla.. Ehkä vähän isot ne on ja haastavat säilyttää, mutta kukapa ei haluaisi kaksionsa olohuoneeseen moista sisustuselementtiä :D

      Noiden Britaxien lisäksi mietin vähän Klippan-merkkistä istuinta (olisi ollut kotimainen), mutta jotenkin haastavan tuntuinen ideana, että aina tarttisi sen jalustan.

      Toivottavasti pääsiäisestä tulee yhtä aurinkoinen ja lämmin kuin viime päivinä on ollut :)

      Poista