keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Valoa tunnelin päässä

Ensimmäinen päivä, kun oon jaksanut tehdä muutakin kuin maata lattialla patjalla. Huh, olipa tauti! Olo oli jo eilen kuin kuivan kesän oravalla, kun nesteet ja energiat kropasta olivat aika lailla nollissa.

Tänään on saanut syötyä jo vähän jotain (jopa lohta ja perunaa!!) eli kohti parempaa huomista ollaan menossa kovaa vauhtia! :) Ja tästä se kunnon kohotus taas lähtee! On se jännä, miten tuollainen yksi tauti saa kunnon niin pohjalukemiin, mutta jos jotain positiivista tästä taudista ja pakkolevosta haetaan, niin ainakin mun käsi on saanut lepoa, eikä kipuile yhtään niin paljoa!

Pakko kuitenkin myöntää, että mua jännittää, miten sitä jaksaa sunnuntain omat tunnit BC+Core, maanantain Les Mills -lanseerauspäivä ja tiistaina mukaan tulee kiinteytys ohjattaviin tunteihin... Katsotaan siis, miten tämän naikkosen käy!


Piti kirjoitella lauantain synttärijumpista, mutta kun olo on ollut, mikä on, niin on sitten jäänyt.. :( Mutta nyt siis parannan tapani ja jatkan päivittämistä ahkerammin! :)

Sain paikalle kavereitani ihan kivan joukon ja hyvällä mielellä kaikki jaksoi loppuun saakka! Kiitos teille ihanat ihmiset, kun tulitte paikalle! Oli muuten ihan hirveän jännää vetää pelkästään tutuille tuntia, vaikka kyllähän niistä jumppaajistakin tulee aina tuttuja, kun on tietyt vakkarijumpparit. Mutta jotenkin niin eri asia, kun tutut tuntevat niiden jumppasalien ulkopuolellakin ja tietävät, millainen oikeasti olen! :D

Synttärijumppa aloitettiin Bodycombat 55 -ohjelmalla, jota olin kerinnyt katsomaan vain muutaman kerran läpi, mutta kai se ihan hyvin meni yhdestä alkujännityksen mokasta huolimatta! Aivot oli alussa täysin jäässä! :D

Tuo ohjelma - siis se vaan on! <3 Musta paras aikoihin ja ehkä jopa verrattavissa 46-ohjelmaan. Musat toimii ja liikkeet toimii! Ihan huippuohjelma tulee olemaan, enkä usko kyllästyväni tuohon kolmessa kuukaudessa! :)

Synttärijumpassa ei pidetty tuntien välillä kiirettä ja kahden tunnin settiin saatiinkin kulutettua varmaan kolmisen tuntia :D Eli rupattelua ja syöpöttelyä aina väleissä ja mulla oli ainakin hurjan hauskaa! :)

Suomi-spinning (tässä spinningissä ei menty pipo kireällä!)

Verryttelybiisi, Happoradio - Che Guevara
1. työbiisi, Tea - Tytöt tykkää
2. työbiisi, Movetron - Ei kenenkään maa
3. työbiisi / halutessaan palautus, Stella - Korkokengät
4. työbiisi, Kotiteollisuus - Tämän taivaan alla
5. työbiisi, Cheek - Mitä tänne jää
Palauttelu, Kaija Koo - Tinakenkätyttö
Nopeat venyttelyt alavartalolle, Kristiina Brask - Silmät sydämeeni

Ja loppuun vielä core, jossa treenattiin kaikki vatsalihakset, kyljet ja selkä ja loppuun venyttelyt, syöpöttelyt, palkkarit ja saunottelut <3 Ihan mahtipäivä! :)

Sain vielä ihania lahjoja, vaikka toiveena oli, ettei mitään tuotaisi, kiitos niistäkin :) Tällaista juomavyötä olin jo kerinnyt katselemaankin, mutta en ollut kerinnyt ostamaan ja nyt sellaisen sain, jee! :) Ja saamani kukat olivat, pinkkejä <3 :)




Noniin, mutta nyt rupeen suunnittelemaan sunnuntaille uutta core-tuntia!

Jeps, ei muuta kuin mukavaa keskiviikkoa ja tästä taas jatketaan :) PS. Paikallisille on tulossa kivaa arvontaa lähiaikoina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti