tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viime päivien fiiliksiä

Kuntoilupuoli on viime aikoina sujunut kivasti. Myös hiihtäminen on maittanut, vaikken tällä viikolla uskallakaan nyt käydä hiihtämässä, kun pelkään, että menen ylikuntoon tai saan rasitusvammoja...

Listailin vähän viime viikon menoja

MA Fysiikkatreenit 0,5h, Tolppatunti 1h
TI -
KE Hiihtoa n. 1,5h
TO Kylpylälilluntaa n. 1,5-2h, Bodycombat 1h, GRIT 0,5h
PE Hiihtoa n. 1h
LA Agilitykisoissa lämpät, startit ja jäähdyttelyt
SU GRIT Plyo 0,5h, Bodycombat 1h

Lepopäiviä tuli vain yksi kunnollinen, vaikken agilitykisoja laskekaan ihan täysin liikuntasuoritukseksi, niin kyllä siinä töitä saa tehdä... Ja kun laskee ihan kunnon liikuntasuoritukset yhteen, niin niistä tulee jo 7h VIIKOSSA! Okei, eihän se 7h ois paha, jos olisi vaihtelevaa treeniä, kuten salia ja ratsastusta ym., mutta tuossa mun liikunnoissa on hyvin tuollaista elimistöä kuormittavaa, joten eilen ja tänään päätin pitää lepoa treeneistä. Katsotaan, josko jo huomenna pääsisi liikkumaan? 

Eilen huomasin, että pohkeet on todella jumissa ja vasemmassa kädessä on jokin erikoinen kipuilu, vaikken ole sitä mihinkään satuttanut.. 

Eilen heiluttelin käsiä uuden BC-ohjelman tahtiin todella kevyesti, kun ei malttanut pysyä paikallaan... huoh... Millä sitä saa pidettyä oikeesti lepopäivän treeneistä? 

Mites teillä lepopäivien pitäminen sujuu??

Tänään ihan oikeesti ajattelin venytellä, jopa tunnin!! Kellotan vaikka kännykällä, että tulee tehtyä! Se nimittäin on mulle se haastavin osuus tässä kuntoilussa, venyttely - lihashuolto! :( Toiseksi haluaisin käyttää kroppaani fyssarilla ja osteopaatilla / tai millä tahansa hierojalla näytettävänä, mutta kun viikon päästä alkaa hoitovapaa, niin jotenkin sitä ajattelee, että syksyllä sitten, mutta onko silloin jo liian myöhäistä? Toki voisi olla käyttämättä koiria osteopaateilla ym. ja säästää se raha itseensä, mutta jotenkin haluan asettaa koirat etusijalle, koska ne eivät osaa kertoa, jos niitä sattuu - itse osaan antaa elimistölle ensiapua - jos en olisi vaan näin laiska!

Nyt vinkkejä, miten venyttelystä saisi mieluisempaa! Käyttekö säännöllisesti hieronnassa tai miten huollatte kroppaanne treenikaudella?


No, mutta periaatteessa tähän samaan asiaan liittyen - nimittäin lepo = uni?

Ällällä on nyt kestänyt unikoulu puolitoista viikkoa. Viime viikon loppupuolella vanhemmillani unipätkät alkoi olla jo ihan hyviä ja sain itsekin nukuttua pitempiä pätkiä - ja se muuten näkyi! Energiaa oli kuin pienessä kylässä! Mutta viikonloppuna, kun tultiin kotiin alkoi tilanne jälleen huonontua. SU-MA -yö heräilyä jo 5-6 kertaa ja viime yönä palattiin vanhaan tuttuun melkein tunnin välein heräämiseen! :( Eikä mikään meidän unikoulussa ollut muuttunut.. En tajua!

Melkein tekisi mieli jo itkeä ja heittää valkoinen pyyhe kehään... Onko meillä jotenkin spesiaalihuonouninen vauva kyseessä vai onko tuollainen ihan normaalia..

Onneksi sain viime viikolla jo pitkiä pätkiä nukuttua, niin jo taas jaksaa valvoa öitä, ainakin vähän aikaa. :)

Joku joskus lohdullisesti sanoi, että kyllä ne viimeistään neljä vuotiaana nukkuu... Kiva! :D


Kuvia vielä viime viikolta






Paita Lindex, housut Me&I
Äitille pusu, paita Polarn O Pyret

Törmäsin eilen Ryhmäliikunta.fi:n sivuilla ilmoitukseen "Sinustako vuoden 2013 fitnessmalli?" Ei, en aio hakea hyllyvän pyllyni kanssa tuohon kisaan, mutta jotenkin alkoi kutkuttaa, että voisiko tätä miettiä ensi vuonna tai seuraavana! :) Jotenkin tuo fitness-vartalo on mielestäni kaunis ja siro ja itse fitnesskuvat voisi kiinnostaa... Hmm, nämä on näitä mietintöjä! Ikäraja on kuitenkin 18-30, niin vielä olisi pari vuotta aikaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti