perjantai 29. maaliskuuta 2013

Uusia hienouksia tulossa Jyväskylään!

Uuuh! Jyväskylässä tapahtuu!

Huhtikuussa 8.pvä Jyväskylään saadaan uusi laji AerialYoga eli suomalaisittain ilmajooga! Jee! Olen jo varannut itselleni ajan tunnille, jotta varmasti pääsen ensimmäisten joukossa tutustumaan! :)

Ilmajoogatunti tulee Pranayoga-studiolle, tosin eri tilaan, missä tunnit ovat yleensä pidetty. Tunnit järjestetään Pranan uudessa PranaAir-studiossa osoitteessa Yliopistonkatu 30, 3.kerros. Itselle PranaYoga on tuttu vain vauvajoogatunneista, vaikka olenkin jo pitkään halunnut käydä testaamassa hotjooga-muotoja. Huhtikuussa ottaessani tutustumistarjouksen (5 kerran kortti 30e ja 30vrk) aion käydä testaamassa ainakin AerialYogaa ja -Yiniä sekä ainakin hotYiniä.

Ilmajoogatunnit alkavat Pranalla huhtikuun toisella viikolla ja tunneille pääsee varaamaan paikkansa jo nyt tuntivarausjärjestelmän kautta. :)

PranaYogan sivuilta AerialYogan tuntikuvaus:

"AerialYoga sopii kaikille lajista kiinnostuneille. AerialYoga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä.
AerialYoga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun osittain ilma-elementtiin, luoden monipuolisen kokonaisvaltaisen harjoituksen. AerialYogassa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan vakauttaa kehon paino, ja tehdä siten useita vaativiakin liikkeitä turvallisesti ja rauhallisesti.
AerialYogan avulla voit vahvistaa lihaksia sekä lisätä kehosi liikkuvuutta omaan tahtiin."

Kuulostaa hyvälle!

Aion tehdä oman postauksen ilmajoogasta sitten parin viikon päästä, kun olen päässyt testaamaan itse! :) Jännityksellä odotan! :)

Kuvassa toinen Pranan AerialYoga-
ohjaajista Salla Oksanen
(kuvan käyttöön pyydetty erikseen lupa)


Ja jos kovasti kiinnostaa laji, niin Facebookista PranaYogan sivuilta löytyy lisää kivoja kuvia, joita voi odotellessa fiilistellä! :)




No, mutta kun ilmajooga on enemmän naisien juttu, niin nyt tulee Jyväskylään myös miehille jotain! Ja tietenkin naisillekin :) Eli CrossFit-sali! ps. kyllä varmasti ilmajooga miehillekin sopii! Miksei sopisi?:)

Ei ihan heti osunut silmään, että mikä on tarkka salin avauspäivä, mutta käsittääkseni toukokuussa CrossFit Jyväskylä aukaisee ovensa Kankaan alueelle, pergamenttisaliin Kympinkatu 3:een.

Ilmoittautuminen on kursseille jo käynnistynyt, joten jos tämä laji kiinnostaa, niin hopihopi rekisteröitymään kotisivuille: Täältä.

CrossFit lajina olisi kovin mielenkiintoinen, mutta valitettavasti kurssimuotoinen suorittaminen vaikeuttaa omaa osallistumista, mutta nähtäväksi jää, josko joskus minäkin! :)


Eli kevään jälkeen Jyväskylä on taas pikkaisen parempi paikka elää, kun ollaan saatu pari uutta hienoutta lisää! ;)

Mutta niin, jos et vielä tiennyt, niin Kuntomaailmakin laajenee! Elokuussa Torikeskus tulee olemaan jotain aivan uutta ja hienoa! Kuntomaailman LesMills-perhekin kasvaa jälleen uudella tunnilla, mutta se jää jännitykseksi, että mikä se tulee olemaan!! ;)

Uudistukset on aina hyvästä, ja tämä naisten kuntokeskuksen laajeneminen erityisesti! :)

Mutta nyt mennään nauttimaan jätkän kanssa aurinkoisesta pitkäperjantaista!


Hyvää pääsiäistä teille kaikille!! :)



4 kommenttia:

  1. Ilmajooga sopii mainiosti myös miehille :) Meidän ohjaajakoulutuksestakin valmistui pari miesohjaajaa, ja he ainakin olivat lajista aivan fiiliksissä. Tervetuloa siis kaikki kokeilemaan!

    T: Salla :)

    VastaaPoista
  2. Ja studion osoite on Yliopistonkatu 30:D
    Parhaiten PranaAir-studioon pääsee Asemakatu 11 B rapusta toiseen kerrokseen.
    Tervetuloa ilmailemaan!t.Clare:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, nyt on osoite korjattu! :) Kiitos, jännityksellä odotan! :)

      Poista