lauantai 16. maaliskuuta 2013

Perjantain kunniaksi tankoilut ja smoothiet

Eilen aloitin jälleen tutustumisen liikunnan saloihin - hyyyyvin rauhassa. Aamupäivällä käytiin rattaiden ja koirien kanssa auringonpalvomislenkillä ja iltapäivästä sitten mentiin kaverini Taijan kanssa jälleen tankoilemaan.

Päätin, että aloittelen ihan oikeasti kevyesti, kerrankin - ja onnistuin siinä! Tein muutaman heikon suorituksen spinnipuolella ja sitten siirryin jo melkeinpä loppuajaksi tekemään istumis-.ja takanojapitoja.. Okei, töitä tein ehkä yhteensä vartin verran kaitsiessani valtoimenaan rynnivää ja talkkimurojaan sinne tänne kylvelevää Ällää, mutta olipa ihan hauskaa pitkästä aikaa tuntee tekevänsä jotain! :)

Joskus tankoilijoiden kesken on ollut puhetta siitä, että takanoja ottaa häntäluuhun, enkä oo ennen huomannut asiaa, kunnes eilen tehdessäni "löysin rantein" hommia.. Eli joo, kyllä se mullakin ottais näköjään, jos en kiristä pakaroita yhteen eli ainakin mulla auttoi lihasten ajattelu asiaa :)

Ja hei, loppuun vielä venyttelin aktiivisesti ainakin vartin! Ruksi seinään! ;) Taijan kanssa juteltiin, että ei sitä taida vaan osata venytellä ennen kuin jokin vartalon osa lähtee käyttökieltoon jonkun vamman takia... Kantapään kautta kun pitää aina kaikki oppia! ;( Mutta jospa tuosta keskustelusta jäisi jokin pelko, että saisin aikaiseksi paremmin?


Perjantai-iltaisin koirillani olisi normaalisti agilitytreenit, mutta eilen pidettiin poikkeuksellisesti palaveri ABC:lla. Normaalisti tuollaisissa tilanteissa söisin jonkun hyvän herkkumunkin.. mutta kun en uskalla pariin päivään vielä syödä maitotuotteita, niin otin itselleni mukaan smoothien. Osaksi innostuin aiheesta, kun kaverini juttelivat smoothieista ja kun kaapista löytyy kuitenkin näppärä smoothchopper! Niin ei muuta kuin tuumasta toimeen! :)


Eilinen omavalintaisesti tehty smoothie

Hunajamelonia neljä-viisi ruokalusikallista
Viinirypäleitä parisenkymmentä
Yksi kokonainen appelsiini
Loraus raikasta Alpro-soijamaitoa
n. dl maustamatonta Alpro-soijajogurttia



matkaan vielä take away -mukiin soijamaidollista kahvia, 
ja voi että kun oli hyvät eväät! :)


Pakko oli ottaa eilen kuvia mun pienestä jenkki-farmarista, joka niin reippaana aina lähtee äitin matkaan...



Body Maxomorra, farmarifarkut Polarn o Pyret, sukkahousut Polarn O Pyret

2 kommenttia: