sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virvon-varvon

Hyvää palmusunnuntaita!

Viikonloppu on mennyt huristen ja tänään ei taida olla sen rauhallisempi päivä.. mutta onneks ensi viikolla torstain jälkeen helpottaa ja kalenterimerkinnät alkaa väheneen, ja erityisesti ensi viikolla miehen ollessa viikon lomalla, aion jälleen maata sohvalla x-asennossa ja hoitaa vain pakolliset menot ja tekemiset :)

Perjantaina lähdin ohjaamaan Bodycombatin Ahjoon, mistä suoraan agilitytreeneihin koiran kanssa banaanin ja palkkarin voimin. BC meni oikein kivasti, ja hyvin porukka oli mukana meiningeissä! :) Illalla aktiivisetin jälkeen olikin aika nälkä, ja kun teki niin kovasti mieli, niin ajelin kotiin pitserian kautta. Mukaan lähti kana-ananas-feta-sipuli -perhepitsa, joka syötiin yhdessä miehen kanssa. :) Nam! Eipä ollut 3,5 kuukauteen tullut syötyä pitsaa.. eli ei ihan joka päivä tuu vedettyä :D

Lauantaiaamu aloitettiin korvaamalla käymättä jäänyt vauvauinti. Pikku Joutsenessa on se kiva puoli, että kun jää kerta väliin, niin sen saa mennä korvaamaan toiseen ryhmään :) Kivaa oli ja ihana tapa aloittaa meidän yhteinen vapaapäivä.

Uinnin ja syönnin jälkeen lähdin kisaamaan agilitykisoihin kaksi starttia ja illasta mentiin meidän taloyhtiönaapuriin syömään ja pelailemaan :) Menussa oli mm. salaattia, patonkia, mustapekkapiirakkaa, key lime -piirakkaa ja rocky roadia :D Ähky ja ällötys oli loppuillan fiilis, mutta kun sitä herkuttelee harvoin, niin en pode moisesta huonoa omaa tuntoa! Okei, nyt on vähän herkuttelut lähtenyt lapasesta, kun suklaata on taas uponnut aika roimasti suusta alas.

Ehkäpä pitäs palata ruotuun, mars! :)

Tänään meillä kävi jo ensimmäinen virpoja aamukympiltä :) Naapurin ihana 3-vuotias kävi runoilemassa "virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks, vitsa sulle, palkka mulle". Herttaista!

Ällä pääsi ihmettelemään virpomisoksaa ja itkuhan sitten pääsi, kun se sitten lopulta otettiin pois! Raukka.

Älläkin virpoo!

Vaatteet pääsiäisaiheiset: tipuhaaremit Me&I, body ja sukat Me&I, 



Tänään vielä vierailulle veljelle ja päivällä vetämään Bodycombat + Core!! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva viikonloppu teillä! Missä käyt koiran kanssa agitreeneissä? Meillä olis tarkoitus aloittaa agility kunhan vaan saataisiin paikka jostain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koulutan ja treenaan Jyväskylän Agility Teamissä :) Alkeiskurssi on juuri alkamassa, joten kannattaa tsekata linkki: http://www.jatti.fi/wb/media/sekal/agilityn_alkeiskurssi%20_mainos_kevat2013.pdf :)

      Poista
    2. Ai sinäkin! Oon kuullu paljon hyvää sieltä :) Kiitti vinkistä, täytyy yrittää päästä tuonne alkeiskurssille! Käsitinkö oikein, että kaikki nuo maksut pitää maksaa (kurssi+jäsen+lisenssi) jos pääsee mukaan?

      Poista
    3. Mä oon ite tykännyt seurasta kovasti! :) Kyllä sä käsitit ihan oikein. Mutta jäsenmaksu ja lisenssi on voimassa koko vuoden, jos innostuu hakemaan alkeiskurssin jälkeen jatkokurssille eli niitä ei tartte maksaa kuin kerran vuodessa :)

      Poista