maanantai 4. maaliskuuta 2013

BODYCOMBAT 55 sekä GRIT Plyo testissä

Sunnuntaina ajeltiin parin Kuntomaailman jumppakollegan kanssa Tampereella Gogo Hermialle Les Mills -jatkokoulutuksiin. Les Mills tarjosi extrana jatkiksiin osallistuville mahdollisuuden mennä testaamaan uutuustuntia GRIT Plyoo, niin olihan se mentävä! :)

Tunnilla tarvittiin ainoastaan 5kg levypaino ja tietenkin oma lihasvoima. Kaikilla näillä uusilla GRITteillä on erilainen tarkoitus, ja tällä Plyolla on tarkoitus kehittää räjähtävyyttä.

Jo lämppien jälkeen tuli sellainen olo, että tunti tulee ottaan luulot pois! :D Itse tunnilla tehtiin erilaisia ponnauksia, kyykkyjä, punnerruksia (ja sieltä pomppuja), hyppyjä, pystypunnerruksia räjähtävällä nopeudella sekä vatsalihaksissa hooveria yhdistettynä ojentajapunnerrukseen. Kaikkea en todellakaan jaksanut täysiä, mutta ihan huippuhauska (ja rankka!!) tunti, mutta oloksi jäi tästäkin, että pakko ois päästä joskus uudelleen :) Biisissä, jossa tehtiin paljon punnerruksia, tuli ihan paha olo! Eli tehokasta!

Yhdessä biisissä, kun tehtiin yhden jalan loikkaa, tuplatasahyppyä ja tasajalkaloikkaa, oli tunne alaselässä vähän inhottava. Se ei ollut uusi juttu ja olen ennenkin pomppujuttuja tehdessä tuntenut sen, mutta kyllä se vakuutti, että aika ois mennä jonnekin osteopaatille näyttämään itseään. Muutenkin pitäisi nyt panostaa itsensä huoltoon ennen kuin paikat hajoo!


Tässä kooste tunnista (ei tosin tästä ohjelmasta, missä mä olin :)



BODYCOMBAT

Vartin tauon jälkeen sitten BC-jatkiksiin, jonka veti Eerika. Tauolla vetelin soijaprotskua ja kyllä taas jaksoi! Bodycombat 55:n jatkiksissa painotettiin erityisesti Capoeira, boxing ja MMA -teemoja, joista haettiin fiiliksiä ja tunnetiloja.


Tässä vielä biisilista:


BODYCOMBAT 55

Hei, BodyCombat 55 biisilista on vuotanut julkisuuteen, vaikkei Les Mills ole vielä kotisivuille saanut päivitettyä uutta listaa. 

1a. Back in Time (Basslouder Remix Edit) – Phat Bomb
1b. Call Me Maybe (Basslouder Remix Edit) – Diva Chain
2. Bad Girls – Kung-Fu Angel
3. Don’t Feel Like Love – Hixxy
4. Firestarter – Base Addiction
5. We No Speak No Americano (Gammer Remix) – Yolanda Be Cool vs DCUP
6. Where Have You Been (Smithee Remix Edit) – Candid
7. Let It Rock – Artcore 
8. For A Lifetime (Breeze Mix) – Adam Harris feat. Taya
9. YOU’RE GONNA LOVE THIS – 3OH!3
10. Battle Scars – Guy Sebastian feat. Lupe Fiasco

Biisilista on lainattu täältä: Ryhmäliikunta.fi





Paljon vanhaa tuttua, mutta jotain uutta ja virkistävää tuossa ohjelmassa oli. Monta biisiä tehtiin "hymy p***eessä", mutta sitten oli joitain biisejä, kun ei vaan voinut olla hymyilemättä, mm. "We No Speak No Americano". No, toisaalta Eerika on niin huippu ohjaaja, että jo sen olemus lavalla saa hymyilemään! :)

Myös tässä ohjelmassa kokonaisuutena etsitään niitä core-lihaksia omasta kehosta :) 

2. biisin teema capoeira, 3. nyrkkeily, 4. MMA, 5. nyrkkeily hömpöttelymeiningillä :D 6. karate, tae kwon do 7. muay thai - ne mahtavat hyppypolvet! <3 8. nyrkkeily 9. syvät ja pitkät vatsalihakset + punnerrukset. 

JESJES!! Tää on hyvä ohjelma ja musat oli hyvät ja antoi kyllä fiilistä tehdä! Bodycombat 55!!<3


Lauantaiksi pitäisi sitten opiskella uusi ohjelma, kun vedän kavereille synttäripäiväni kunniaksi Bodycombatin, spinningin ja core-tunnin :) Ja todellakin odotan mun ihania synttäribileitä!! :) Ei kuitenkaan mikään mahdoton opettelu, kun aika selkeä ohjelma tuo oli! :)




Fressinä lähdössä Tampereelle, takaisintullessa vähän vähemmän
Pipo LesMills, takki Puma, housut Jack&Jones, kengät Lidl ;)

2 kommenttia: