keskiviikko 27. helmikuuta 2013

15 km!

Hiihtolomalla pyyhkii hyvin! Aurinko paistaa ja suksia on ulkoilutettu!

Maanantaina vedin agilityryhmäläisilleni puolen tunnin fysiikkatreenit ja vitsit että oli kivaa!! :) Oon aina tykännyt liikuntatunneilla sellaisista koordinaatio- ja maksiminopeustreeneistä, joten oli kiva vetää sellaiset treenit :) Tämän lisäksi kerran kuussa rupeen vetään tunnin mittaisia fysiikkatreenejä seuran jäsenille! :)

Fysiikkatreenien jälkeen menin suoraan tolppa-akrobatiatunnille. En vieläkään ollut osunut oikeaan farkkuvalinnoissani, kun jälleen farkut valui päältäni... :/ Alkulämmittelyissä selällä tehtävistä sivuttaismadoista tuli selkä ihan jäätävän kipeeksi, ja on nyt oireillut tässä pari päivää.. höh.

Itse tolppailu oli kivaa ja tehtiin mm. tähtikiipeämistä, samaa istumista kuin tankoilu-rémi, kärrynpyöriä ja tankoon istumaan hyppäämistä. Kivaa oli, eikä mustelmilta taaskaan säilytty, mutta onneksi palovammoista kuitenkin :)


Tultiin eilen Ällän kanssa kotikaupunkiini, kun äidilläni on meneillään hiihtoloma. Mikäs sen mukavampaa, kuin olla valmiiden patojen äärellä ja mummun hoitopalvelussa! ;) Hah, ja kuulin, että äitinikin seuraa mun blogia! Jee! :D

Tänään pääsinkin sitten viettämään omaa laatuaikaa vanhoille hoodeille. Menin siis hiihtämään sinne, missä yläasteella muistan räpiköineen suksilla ja inhoten sitä menoa silloin lähes koko sydämestäni. Nyt tunne oli eri, täysin eri! Se oli ihanaa ja mieltä virkistävää!

Aurinko porotti ja lämpöasteita nousi päivän aikana 6-astetta, joten vähän pehmeä alkoi luistelupohja paikka-paikoin, mutta hyvin silti pystyi menemään. :) Menoa tosin hidastutti ensimmäisillä kierroksilla rullaattorilla keskellä latua menevä mummu, joka ei voinut mennä yhtään sivuun tullessani ensimmäisen viiden kierroksen aikana häntä vastaan... Jyväskylässä kyseinen mummu olisi varmaan saanut paikallisilta suksijoilta jo porkasta, on siellä niin villä länsi kyllä hiihtäjien maailmassa :D

Noh, minä en törkkinyt mummoa porkilla, enkä edes pyytänyt väistämään, vaan kiltisti joka kierroksella hiihdin penkkoja pitkin ohi, ehkä vähän katsellen vain pahasti. ;)

15 km! Se oli varmaankin pisin matka, jonka olen yhteen vetoon vetänyt luistelusuksilla. Jee!! :) Ihan hyvin kulki suksi, vaikka jossain vaiheessa 10:n jälkeen alkoi vähän toinen nilkka ja erityisesti oikea hartija vaivata. Hartija on kyllä vielä näin illallakin aika kipee, että taisi ottaa aika lailla itseensä... :( Mutta JEE, minä hiihdin, minä tein sen! Noin 1,5 tuntia siihen meni, mutta ei se edes tuntunut niin pitkältä ajalta. Ajattelin, että maisemat alkaisi 1,2km pituisella purrarilla kyllästyttää, mutta oli ihan kiva laskeskella koko ajan mielessäni, että paljonko milloinkin on jäljellä ja paljonko olen hiihtänyt. :D

25km eli puolet tavoitteesta on nyt saavutettu. Kesä älä tule vielä - hiihdän ensin!



Taisin vahingossa käydä shoppailemassakin..
En onneksi kuitenkaan treenivaatteisiin sortunut! :)



Ihana hiihtosää! <3
Ja muita lomakuvia :)
T-paita Lipfish, housut Me&I, musta body Lundmyr of Sweden

Mun uusi Me&I-piponi kotiutui päähäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti