sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Jumppia pitkästä aikaa!

Ihana aurinkoinen viikonloppu on sujuvasti kulunut sisätiloissa! On nimittäin vähän ollut noiden jumppien suunnittelu & opettelu ollut työn alla.

Tänään otin uuden CORE-ohjelman ja huomenna lanseerataan BC55, ja vielä tiistaina tulee ohjelmistoon mulle kiinteytys.. Tajusin vasta siinä vaiheessa, kun olin tehnyt kaiken työn corea varten, että olisikohan ollut fiksua siirtää ohjelman vaihto vasta ensi sunnuntaille??? :D 

Bodycombat oli tänään todellinen mixandmatch :D 
Lämppä ja eka combat ohjelmasta 55 (olin suunnitellut pitäväni fifty-fifty 54 ja 46, mutta toiveena oli, että otetaan jotain uudestakin, niin mikäs siinä!)
1 Powertraining 2 combat ja 2 powertraining olivat ohjelmasta 54 ja sitten loput olivat ohjelmasta 46! :)

Tuli niin hyvä fiilis, kun pääsi rähisemään, vaikkakin muay thaissa huomasi polvipotkuissa, että vähän on ollut viikolla huonossa hapessa.. joten teinpä sitten kevyemmillä pompuilla.

Aurinko rokotti jumppareita selkeästi, mutta en yhtään paheksu, sillä kyllä itselläkin kävi mielessä, että hiihto tai joku pitempi lenkki aurinkoisessa sunnuntaikelissä ois ollut ihan kiva, mutta kyllä se vaan oli huippua olla asiakkaittenkin parissa pitkästä aikaa, viime kerrasta jo kuitenkin kolme viikkoa!! :)

Harmikseni tekniikka temppuili juuri finaalin huippukohdassa ja tunnelma putosi kuin lehmän häntä! Höh.. Ilmeisesti jonkin sortin oikosulku?? Onneksi sain vehkeet pelittämään ennen corea, niin päästiin työn touhuun! :) Ehkä himpun verran tuli kevyempi tästä ohjelmasta kuin edellisestä, mutta eiköhän jokainen jotakin saanut irti :)

Mä löysin tähän coreen ihan helmilöydön, ihana tasapainoilla tämän tahdissa :)




Huomenna vedänkin sitten uuden bodycombatin Vivianissa Torikeskuksessa lanseerauspäivillä! Kaikki kuntomaailmalaiset siispä sinne klo 15.30! :)


Viikonloppu on sujunut biisejä valitessa ja opetellessa sekä BC-manuaalia selaillessa!
Mutta ei voi kyllä valittaa, kun tämä on sitä mistä mä tykkään!! :)

2 kommenttia:

  1. Olisi luullut että lauantaikin olisi verottanut jumppaajia, mutta kokeilemani zumba toning olikin ihan täynnä. Yllättävää! Tai ehkä porukka käy aamulla salilla ja painelee sitten pihalle loppupäiväksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli coressa enemmän kuin combatissa, ja epäilin johtuvan kellonajasta.. Aurinko kun alkoi laskea jo siihen aikaan :)

      Poista