torstai 21. maaliskuuta 2013

Uutta pitoa - nyt pysyy!! :)

Eilen illasta menin jatko1-tunnille, jonka veti Piia. Oon tässä talviaikaan huomannut, että pitoa ei löydy, ei sitten millään, vaikka miten läträis pitoavuilla... Eli josko se iho olisikin niin kuiva, ettei tietyistä pitoavuista ole mitään hyötyä. Ennen tuntia kysäisin Piialta kuivalle iholle tarkoitettua pitoapua, mitä sainkin testata tunnilla! :)

Tehtiin koko askel + takajoutsen toinen jalka alas suorana ja sitten yhden käden spinnausta ja siitä käännöstä taakse + loppuun tuoli. Vähän varovaisesti yritin tehdä, sillä mun käsi on taas ollut aika surkeena, vaikken mitään hirveitä suorituksia käsillä ole tehnytkään, muuta kuin nostellut Ällää.. Harmittavaa! Tuohon takajoutseneen ei oikein löytynyt  vauhtia, eikä yhden käden spinni ollut kauhean vauhdikas tai nättikään, mutta parempi se oli kuin viimeksi, mitä olen tehnyt :)

Spinnien jälkeen remí-istuntaa, toukkaa ja handspringiä.. Remí meni, vaikka sattuikin! Paljon mukavampi tolppatunnilla tehtynä! Parasta tunnissa oli eilen, että: SELÄTIN SEN TOUKAN!! :D En oo siis todellakaan uskaltanut ennen kiivetä, mutta nyt pyysin Piiaa katsomaan ja varmistamaan, kun teen. Toukka oli ok, joten ei muuta kuin nostamaan jalkoja, hui! Parasta oli, että kun olin tehnyt sen ja saanut hinattua kroppaa ehkä noin 10cm ylöspäin, niin olo oli, että tässäkö tämä olikin?? Olin jotenkin ollut ihan hirveän varautunut tuohon kiipeämiseen, mutta ei se ollutkaan sitten niin paha! Piia vaan muistutti alakäden suoruuden tärkeydestä, ettei sieltä sitten romahda alas :) Toisenkin kerran vielä uskalsin "kiivetä" ja vielä ihan yksin! Jes! :)

Tässä vanha kuva mun toukasta -
pitääkin ottaa päivitetty versio! :)

Handspringissä ei ollut toivoakaan onnistua, jalat nousi ehkä puoli metriä, enkä sitten oikein edes yrittänytkään korkeammalle.. Ehkä otan tästä itsenäiseen treenaukseen sellaisen seuraavan haasteen :)

Testasin toukkaan kuivalle iholle tarkoitettua Dew Point Pole-merkkistä pitoapua ja toimi tosi kivasti! Ensimmäistä kertaa musta tuntui, että jaloissa oli ihan oikeesti pitoa! :D Ja sattuipa sopimaan mun tankopyyheeseenkin! ;D Dry Hands -merkkisestä pitoavusta oon tykännyt käsissä, ja mielestäni toimii ihan jalkapohjiinkin, kun harjoittelin cupidoa. :)




Nyt on tankoiluihmisille tai tankoilusta kiinnostuneille huipputilaisuuksia!!

RSP:llä on pari seuraavaa vuorokautta 60% alennuksella uusille asiakkaille sarjakortteja Citydealin kautta: 2 vrk voimassa. Kannattaa hyödyntää tarjous, jos ei ole ollut asiakkaana! :)

Tai vaihtoehtoisesti, jos ei uskalla mennä ryhmätunneille, niin kaverini Johanna (jonka luona käydään itsenäisesti treenailemassa) on alkanut ottaa yksityistunneille asiakkaita: Pole'Set. Huhtikuun etuutena Johanna tarjoaa yksityistunnit 10e/hlö/tunti! Eli jos jännittää, mitä muut ajattelee, niin tässä on oiva mahdollisuus päästä kenenkään tirkistelemättä treenaan. Lukkarin kautta pääsee varaamaan tunteja: eli täältä.

Suosittelen lämpimästi! :)


Tankoilun jälkeen tein itselleni iltapalaksi rahkasmoothien:

 - hunajameloonia
 - appelsiini
 - viinirypäleitä
 - melkein purkillinen rahkaa
 - vähän maustamatonta soijajogurttia

-> Ja hyvää oli!! <3 Mä oon tosi huono syömään rahkaa makeuttamatta, mutta tuo meni näppärästi ihan ilman lisättyä sokeria (noh, olihan sitä tuossa jogurtissa, mutta sitä laitoin todella vähän, kun ei Tupperware smoothchopper meinannut enää vetää tavaraa :D)

namnam<3



Mutta sitten asiasta täysin toiseen! Meillä kävellään, eilen se alkoi!! Miten herttaisen näköistä :) Kovin on vielä huteraa menoa, mutta kovasti se tuntuu tykkäävän tuosta kärryilystä. Hurja, miten se kehittyy kovaa vauhtia!

 Body Villervalla, housut Me&I, sukat Me&I



5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia pikku miehestä :) Meillä Erikalla on just samanlainen kärry.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo kärry tuntuu ja vaikuttaa ihan hyvälle, varsinkin sen jälkeen, kun tajusi kiristää jarruja :)

      Poista
    2. Meillä kans kiristettiin jarrut, muuten olis ollut vähän liian huimaa menoa ;)

      Poista
  2. Voitit blogini arvonnassa Tuut Designin Nappe lasin, laitoin sulle sähköpostia.

    VastaaPoista