perjantai 15. maaliskuuta 2013

Äiti sydän Ällä

Vaikka yöt ei ole juurikaan helpottaneet ja herätyksiä tulee se n.5 joka yö, niin on tuo pieni mies vain niin valloittava! :)

Keskiviikkona herralle tuli ikää jo 9kk eli jo 3/4 1-vuoden iästä on saavutettu ja sanotaanko niin, että aivan liian nopeasti. Tänään mulla alkaa hoitovapaa, mikä tarkoittaa sitä, että saan ohjata tunteja arkenakin... se olisi tarkoittanut myös sitä, että tänään L olisi mennyt hoitoon ilman hoitovapaata! Noin pieni! Onneksi saatiin mahdollistettua vielä 5,5 kk kotiaikaa..

Kaiken lisäksi L oppii juuri nyt joka päivä jotain uutta ja kehittyy. Parin viikon sisällä jätkälle on tullut eka hammas, se on oppinut itse meneen istumaan, nousemaan polvien päälle ja vähän jo tukeakin vasten. Eilen vauvauinnissa, pesutilassa se yritti jo kontatakin.. Miten tuollaista hentoisi laittaa hoitoon??

Mutta mä en käsitä, että miksi sen hoitotuen pitää olla niin surkeen pieni! Aivan varmastikaan ei niin pienillä summilla ei lapset ole kuukautta hoitopaikassa. Noh, ei siinä mitään - eikös juuri jossain ollut uutista siitä, kun laiskuuttaanhan ne äidit kotiin jää!

Mutta laiskuuttani tai en - minä en ainakaan jättäisi mistään hinnasta tätä hoitovapaamahdollisuutta käyttämättä :)

Ja en mä kai läpilaiska voi olla, jos jumppia vedän kuitenkin vähintään 2,5h / viikko? ;) :D

Eilen oli meillä Keskussairaalassa maitoaltistustestit, eikä ole ainakaan vielä tullut ylimääräisiä suolisto-ongelmia, vielä katsotaan seuraavat neljä päivää kotona maidollista menoa :) Ja ehkä jopa saadaan jatkaa normaalia eloa, jos mitään ei tule! Peukut siispä pystyyn :)

Eilisin KSKS-päivän (Keski-Suomen Keskussairaala) lisäksi meillä oli nyt eilen ne vedenalaiset kuvaukset! Hauskaa oli ja erityisesti Ällällä, joka pääsi sukelteleen urakalla, jo 9 kertaa! :)

Tässä kuvia eiliseltä,





Mukavaa sydämellistä viikonloppua teille kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. En minäkään hennonut viedä E:tä hoitoon 9kk iässä (hoitovapaa on hyvä juttu!), hoitelen E:tä kotona 2013 vuoden loppuun.

    Ihania noi sukelluskuvat :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    PS. Vauvasalsa jatkuu Salsakoulu Vanha Havannassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)Hei, tuo vauvasalsa todella kiinnostaa, mutta en löytänyt kotisivuilta siitä tietoa...?? :)

      Poista
    2. http://www.vanhahavanna.fi/jkl/index.shtml

      Löytyy aamusalsa nimellä, mulla kans kesti ennen kuin tajusin että on sama ;)

      http://www.vanhahavanna.fi/jkl/tuntiesittelyt/aamusalsa.shtml

      Poista
    3. Kiitos vinkistä Elina! Täytyypi osallistua joku kerta! :) Hintakaan ei ollut paha :)

      Poista
  2. Ihanat kuvat! Meilläkin on vauvauinnissa kuvaus tässä kevään aikana, toivottavasti tulee yhtä hyvät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mustakin ne on ihania :) Mitäs teidän vauva on tykännyt vauvauinnista? :) Toivottavasti saatte onnistuneita kuvia sukelluksista! Noita on hauska kattella ja varmasti vielä monen vuoden päästäkin :)

      Poista