lauantai 22. helmikuuta 2014

Aamuaerobisella klo 6 aamulla. Siis minäkö?




Talvikelien pelastus - Icebugit ja säärystimet!

Torstai ja perjantai olivat minulla rauhallisempia, perheelle ja koirille omistettua aikaa. On ihana välillä unohtaa kaikki urheilullinen ja ottaa vaan iisimmin ja nauttia elämästä, myös ruokailujen osalta. Vaikka vähän löysemmin olen syönyt eilisen päivän aikana, niin karkkiin en ole koskenut! ;) Yllättävän helposti on sujunut tämä karkkilakko! :)


Olen toki niitä ihmisiä, joiden mielestä niillä totaalikieltäytymisillä kaikesta ei tee kuin hallaa itselleen ja niistä tulee vain kiukkuiseksi. :) Kohtuudella kaikkea, se on se juttu. Toki tuollaiset karkkilakot / herkkulakot on silloin tällöin ihan kivoja itsensä haastamista.


Tänään kuitenkin starttasin aamun lähtemällä vähän yli klo 6 aamulla juoksulenkille koirien kanssa. Koirat olivat heti ihan innoissaan huomatessaan mun laittavan ulkoilukamppeet päälleni, vaikka unenpöpperössä mönkivätkin juuri ennen uloslähtöä makkarista.


Juostiin lumipyryssä ja -hangessa sellainen 4km lenkki ja loppuun vetäisin vielä päivän lihaskuntoliikkeet pihassa lumihangessa. :) Vaikka lähteminen ja nouseminen oli aika hirveetä, niin oli tuollainen aikainen treeni ihan kiva tapa aloittaa päivänsä. Kerkisin käymään vielä ennen töihinlähtöä suihkussa ja syömään rauhassa aamupalankin. Erityisesti lenkin jälkeinen fiilis oli ihanan pirteä ja tyytyväinen, joten ehkä tämä aamu6:n lenkki pitää tehdä joskus toistekin! :)


Alla ihan hirveät kännykkäkuvat, mutta erityisesti hehkutan mun ketteryystikkaita, jotka tilasin combat-pöksyjen kanssa samalla kertaa Holtzilta hintaan 29e. :) Nyt pääsee treenaan koordinaatioo ja oon kyllä ihan innoissani! L:kin innostui ketteryystikkaista, kun testasi niitä isänsä sylissä. :D


Eli kyllä Holtzin tilaus saapui jo eilen, joten ehkä joutuu meneen sunnuntaina testaan uusia pökiä!! <3


Hyvät agilitytoverit, koskas treenataan vähän fysiikkaa? ;)

8 kommenttia:

  1. Aamulenkit on parhautta. Mä herään yleensä lenkkiaamuina klo 4.54 ja olen siis lenkillä jo heti viiden jälkeen. Ja kyllä elämä hymyilee, kun pääsee kotiin aamupalalle. Sitä oppii rakastamaan, vaikka ennen ajattelin, että nukkuminen on elämässä yksi parhaita asioita.

    Että tervetuloa vain aamuyönlenkkikerhoon (ei se oikeasti ole edes mikään sana, mutta enpä keksi enää muuta).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Aika hard core -meininkiä herätä ennen viittä! :) mutta ehkä musta vielä joskus tulee aamulenkkeilijä! :)

      Poista
    2. Sanopa, mutta kylläpä se elämä tekee ihmeitä :).
      Mä olen miettinyt noita Icebugeja, kun olen enemmän alkanut juoksemaan, suosittelisitko sä niitä?

      Poista
  2. Itse oon kyllä noista ainakin tykännyt. Nuo on mun mielestä aika leveetä mallia, eli välttämättä kaikille sopivimmat, mutta mulle just hyvät jalkaan :) "pääkallokeleillä" ehdottomasti paras vakuutus, ei oo tarvinnut jännitellä yhtään, kun antaa mennä vaan :) Myös Asicsella on jotain nastamalleja, jos IB:t ei tunnu jalkaan hyvältä :) jokatapauksessa, ehdottomasti voin lämpimästi suositella talvilenkkeilyyn nastallisia lenkkareita! :)

    VastaaPoista
  3. Jes! Heti ekana tuli tikkaista mieleen, että Jennyn on pakko pitää meille agiohjaajille fysiikka/ketteryystreenit!! :D
    Meitsi on aina valmis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes!! Mä oon ihan viboissa mun agilitytikkaista, joten ehdottomasti haluan treenailla ja kimppatreeneissä saa mukavasti omaankin tekemiseen jotain järkeä :D

      Poista
  4. Mä osallistun kanssa fysiikkatreeneihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Hieno juttu! Keväällä ilmojen lämmittyä ehdottomasti Jattilaan treenaan! :)

      Poista