keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Toimistotyötä ja kipeä hiirikäsi?

Kävin sillon viime keskiviikkona hieronnassa opiskelijahierojalla. Olin kyllä tyytyväinen settiin, sillä vaikka aika meni todella tiukille, niin hieroja halusi vielä loppuun antaa hiirikäden hoito-ohjeita kotiin.

Hieroja kertoi, että on alkanut oppia tunnistamaan erilaisia työnkuvia hieroessaan asiakkaita. Hieroessaan oikeaa kättä ja hartian takaosaa hän kysyi, että onko kipeämpi kuin toinen puoli. Vastasin, että no on! Kyseessä oli siis hiirikäsi. Itsekin toimistotyötä työkseni tehdessä istun paljon koneen ääressä naputtelemassa näppäimistöllä ja hiirellä. Työasentoni ei varmasti vastaa ergonomisempia asentoja, vaan yleensä suorastaan makoilen työpenkillä, ellei käytössäni ole satulaa.

Noh, mutta itse asiaan. Halusin jakaa kotipäivän kunniaksi nämä hoito-ohjeet, koska minulle itselleni näistä on ollut ainakin hyötyä! :) Ja haluan laittaa hyvän kiertämään!

Paina kevyesti "peukaloläskin" yläpuolelta, melkein keskeltä kämmentä peukalolla. 
Tunnet kämmenen sisällä pienen lihaksen, hiero sitä kevyesti peukaloa pyörittämällä.
Itsellä tällä lihaksen koolla on huikea ero oikean ja vasemman käden välillä! 
Vasemmasta kämmenestä ei meinaa edes erottaa kohtaa, 
kun taas oikeassa se tuntuu selvästi kevyestikin painamalla..


 Paina joko peukalolla tai muilla sormilla käsivarresta päällipuolelta, läheltä kyynärpäätä. 
Samaan aikaan käännä käsi nyrkissä sormia kohti lattiaa. Tunnet venytyksen käsivarressa / painokohdassa sekä ranteen päälipuolella.

 Paina edelleen samasta paikasta. Käännä nyt kättä kohti kattoa, sormet leveällä. Tunnet jälleen venytystä käsivarressa / painokohdassa, mutta kuitenkin hieman eri tavalla. Lisäksi itsellä venyy myös ranteen alapuolta.Tänään mulla on siis tosiaan kotipäivä. Kotipäivän kunniaksi on ihana pitää mun Piece of Norwayn jumpsuitia, paras kotiasu kyllä <3 Pikkumiehellä oli alkuviikosta lämpöä, joten tehtiin miehen kanssa läpsystä vaihto ja tänään on sitten mun vuoro olla kotona. Hoidossa kun on toive, että 1 kokonaan kuumeeton päivä pitäisi pitää, niin tämä päivä menee sitten tällä tavalla. Suunnitelmissa on vähän imuroida, laittaa pyykkiä, ja muuta pientä.

Eilen vedettiin lähes täyden salin kera Bodycombatit. Hieno asenne alkaa löytyä meidän asiakkailta lajiin! Asiakkaat on hyvin löytänyt Bodycombatin ja omalla tunnilla käy tiistaisin hirmuisen moni vakkarituntilainen! :) Ihanan moni on myös innostunut Holtzin kimppatilauksesta.
 
Bodyattackit vieläkin hakee asiakaskuntaansa! Nyt ideoita kehiin, miten asiakkaat saisi houkuteltua ja koukutettua bodyattackiin??? :( Uusin tulokkaamme Bodystep ajoi jostain syystä BA:n ohi ja asiakkaat innostui tästä kovasti, vaikka mielestäni BA-tunneilla on helpompi pysyä mukana ja niistä saa helpommin tehtyä kevyemmän... Eilisellä tunnilla oli siis vain kourallinen asiakkaita, ja kun niin ihanasta lajista kyse, niin ihmettelen tätä suuresti!? HELP!!! Markkinointivinkkejä kaivataan! :)

Ryhmäliikuntatunneille, ja eilisillä molemmilla tunneilla, mulla oli päässä pipo. Kiva asuste ja tykkään kyllä. Hankaluuden tuo, että mikki pitää pitää sitten pipon päälipuolella, koska muuten pipo ei pysy päässä. Ja sitten kun mikki on päälipuolella, niin on se vähän löysäntuntuinen. Oon kuitenkin niin koukuttunut noihin pipoihin, että tilasin NutHat-merkkisiä pipoja tunneilleni pari kappaletta Tähtituote.fi -verkkokaupasta. Itse tykästyin erityisesti tuotteiden printteihin! :) Pipot on POP!! <3


PS. Vielä toimistotyöhön liittyen: olen huomannut omakohtaisesti, sekä saanut asiakkailta palautetta, että Bodycombatista on ollut suuri apu toimistohommista aiheutuneille niska- ja hartiaseudun kipuiluille! Joten rohkeasti mukaan tunneille, jos on näiden seutujen kanssa ongelmia! :)


4 kommenttia:

 1. Vieläkö kimppaan ehtii mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii, ehtii!! :) Jos 15.pvä mennessä on ilmoittanut halukkuutensa tilata, niin ootellaan päätökset ja sitten tehdään tilaus! :)

   Poista
 2. Harmi, itse niiiiiiin tykkään bodyattackista. Ehdottomasti mun lempparitunti sen monipuolisuuden takia..Polvivamman takia oon joutunut jäämään pois mutta varmasti taas mukana kun polven saan kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Sanzki!! :) me otamme sinut ilolla vastaan, kun olet polvivammasta toennut!! :)

   Poista