sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikon hölkät

Jos jotain hyvää, niin oon nyt saanut viikottain käytyä jonkinmoisella hölkällä. Eiliseen lenkkiin tuli kyllä sekoitettua vähän intervallia, kun vedin pätkän maastossakin.. Pituutta mun hölkkälenkistä ei hirmuisesti löytynyt, mutta pakko oli ottaa vähän iisimmin, nimittäin huonosti nukutun yön (tai pikemminkin kahden ja tänäaamuna tätä kirjoittaessa niitä on kertynyt jo kolme) jälkeen päivällä tuntui olevan pituutta pikkaisen liikaa.

Sen verta väsytti, että piti päästä jo puol kympiltä nukkumaan..

Yllätyksekseni purraria ei oltu vielä kokonaan vallattu hiihtäjille. Ainoastaa pari yksinäistä hiihtäjän vetojälkeä näkyi. Saattoi olla raskaat kilometrit hiihtäjällä, oli nimittäin juoksuunkin se 5-10cm lunta melko raskas taivaltaa ja siitä syystä otinkin vähän metsätaipaletta mukaan. Koirille tuo meidän viikottaiset lenkit tuntuu olevan jo rutiinia. Yksi tosin on alkanut ottaa vähän turhankin tosissaan touhun ja vetää hihnassa kuin mikäkin vetokoira... Ja se jos joku on ärsyttävää taas itselle.

Onneksi meillä päin mahdollisuutta pitää vapaana koiria, joten lenkkireitit valitsin niin, että koirat oli mahdollisimman vähän hihnassa.. Ja jatkoa ajatellen pitää ehkä sitoa tuo yksi valjaista juoksuvyöhön.. :)


Juoksulenkin lisäksi lauantaihin mahtui leikkimistä, kävelylenkkiä kärryjen ja koirien kanssa, parkkipaikan lumityöt (joita muuten vihaan ihan äärettömästi! Mutta hiki tuli, joten menetelkööt :D ), siskon luona toiset Me&I-kutsut ja monen päivän projektina suoriuduin vihdoin kauppaan! :)

Meidän pikkujätkä sai joulupukilta tänäjouluna Leikkien-lelukutsuilta tällaisen WEDGiTS Junior Setin, jossa lapsi pääsee käyttään luovuuttaan. Kutsuilta löytyi paljon kivoja lahjoja myös lähipiirin lapsille. Lelut on turvallisia ja kestäviä ja älypeleissä saa vanhemmatkin kyllä käyttää päätään, jotta ratkaisut löytyisi, joten jokaiselle varmaan löytyy jotain. :) Ajattelinkin, että ainaisten lastenvaatekutsujen sijaan ois hauska ottaa meillekin joskus tuollaiset lelukutsut. Parasta kutsuissa on, että lapset pääsee testaileen ja leikkimään leluilla koko kutsujen ajan! :)Huppari Polarn O Pyret, housut Me&I

 Pitkästä aikaa kaivelin kunnon talvilenkkeilyvaatteet.

Myös äidillä on oltava heijastinliivi
Mun päähän soveltumattomat talvipipot vaatii huivituunausta!
Icebugit ja säärystimet teki tehtävänsä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti