maanantai 17. helmikuuta 2014

69 päivää jäljellä ja kohti parempaa pyllyä

Tänään aloitin aamuni tekemällä 70 päivän lihaskuntoliikkeet. Luulen, että tämän mun haasteeni laajennettu advanced-tasolla ei tule tekemään tiukkaa liikkeiltään, mutta karkkilakoltaan kyllä! Viikon päästä sokeririippuvuus helpottaa.. siihen asti tulee olemaan vaikeeta!

Pääsin jo kehuskelemaan äidilleni, että meidän koirat antaa hienosti tehdä liikkeet rauhassa ja jo parin sekunnin päästä yksi koiristani oli nylkyttämässä kättäni selkäliikkeen aikana... että sillee... vähän nolotti :D

Töiden jälkeen salitreenit. Aattelin laittaa tavoitteeksi saada kiinteämmän pyllyn ja vahvemmat käsivarret... Eli ajatuksena olisi käydä keväällä pari kertaa viikossa tekemässä salitreenit, jos vain suinkin aika riittää, jolloin tekisin toisena päivänä isot lihakset kyykyllä, penkillä, maastavedolla yms. Ja sitten toisena päivänä keskityn pyllyyn ja käsilihaksiin :D Oon ihan yllättävän innostunut salitreeneistä, sillä en ole pariin vuoteen löytänyt inspistä salitreenaukseen.
Sain työkaverilta hyviä pyllypäivän liikkeitä, joten niitä odotellessa!

Mutta tämän päivän salitreenit näytti tältä:

lämmittelynä käsien pyörittelyjä, selän kiertoja, joustoja ylävartalolle, askelkyykkyjä kädet pään päällä sekä päkijähyppyjä kerähyppyjen kera.

Penkille hypyt
3 x 15

Yhden jalan nousut penkille smithissä
3 x 12, joista viimeisellä kierroksella askelkyykkyjen kera

Staattisesta asennosta kulmasoutu alataljassa
1 x 10 x 35kg
3 x 8 x 40kg

Staattinen kyykky smithillä
4 x hitaasti 15 lasku

Hauiskääntö käsipainoilla
1 x 10 x 8kg/käsi
4 x 6 x 10kg/käsi

Kickback käsipainolla
4 x 6 x 10kg

Punnerrusveto renkailla
3 x 10

Hooveri 45s, jalat lenksuissa

Pahoittelut kännykkäkameralaatuisista kuvista! :/

Maistoin tänään ekaa kertaa Arlan proteiinirahkaa.. aika ärjynmakuista.. ei voita kyllä Skyrin meloonirahkaa :) Mutta menettelee, ei nimittäin puolukka perusrahkassa olisi syötävää, mutta tämä oli :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti