sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Reissupostaus

Kävin heittämässä tänäviikonloppuna pienen reissun Viroon, Tallinnaan. Matkan tarkoitus oli koiranäyttelyt, joista ei mainetta tai kunniaa kerätty, mutta kokemusta senkin edestä. Kaksi täysin ekakerta Tallinnassa autolla -reissulaisnaista selvisi täysin naarmuitta, ongelmitta reissusta. Olin jopa itsestäni ylpeä autonkuljettajana, kun selvisin suht pienillä panikoinneilla, kun nettiyhteyksien vuoksi gps ja karttaohjelma eivät olleet ihan ajantasalla koko aikaa, mutta onni oli myös hyvä kartturi! :)

Ruokailut ja liikkumiset meni viikonlopun osilta hieman mönkään, mutta kerrankos sitä ottaa äitit rennosti koko rahan edestä ;)

Hotellivalinta oli mennyt vähän mönkään, sillä hotellimme sijaitsi keskellä ei mitään... Siis omakotitaloaluetta jatkui niin pitkään kun kävellä jaksoi kevyenliikenteenväylää pitkin... ja paljon siitä ylikin. Ainoastaan apteekki löydettiin hotellin lisäksi, eikä sinnekään ollut asiaa.

Muuten reissu oli oikein rattoisa ja seura oli hyvää! Ja kun koirat ei pärjänneet, niin onpahan joku syy lähteä uudestaan :)


Meidän ihan ookoo hotelli, halpa ainakin!

pörröiset matkakumppanimme

perjantain hätäeväät...


Todella mukiin menevä grillattu kanavarras, nam!

Tänään onkin vietetty äitilapsipäivää sitten urakalla. Aamulla annettiin tuliaiset, käytiin Kuntomaailman aikuinen-lapsi-jumpassa, missä oli hirmukivaa! On ulkoiltu ja syöty ekat laskiaispullat. Huomenna paluu arkeen ja sitten oiskin vaan töitätöitätöitä.

Voin ehdottomasti suositella Kuntomaailman aikuinenlapsi-tuntia ainakin tän päivän perusteella. Meidänkin pikkumies tykkäs, vaikkei juurikaan osannut tai ymmärtänyt mistään mitään. Mutta mielenkiinnolla seurasi muita lapsia ja kun tunti oli ohi, niin sitten se riemu vasta pääsi irti ja pallot lenteli :D
2 kommenttia:

  1. Me ollaan käyty kerran aikuinen-lapsi jumpassa ja tarkoitus olisi taas joku sunnuntai mennä. Kaikkea ei meilläkään osattu tehdä jumpassa, mutta soveltaen mentiin ja kivaa oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tarkoitus olisi meilläkin mennä uudestaan, ehkä jo heti tulevana sunnuntaina :)

      Poista