torstai 27. helmikuuta 2014

Koiratkin käyttävät sitä

... nimittäin palkkaria! :D Käytin koiriani tänään Suomen yhdellä suosituimmalla eläinosteopaatilla käsittelyssä. Niin kuin jokaisella ihmisellä, on myös eläimillä ongelmat terveytensä kanssa, erityisesti kun niillä harrastetaan. Joskus ihmiset unohtavat, että kuten urheilijat huoltavat itseään, niin samalla tavoin pitäisi harrastavia koiriakin hoidattaa..

Tässäkin asiassa valitettava tosiasia on kuitenkin, että tieto lisää tuskaa ja koirat, kun eivät näytä kipua, ei sitten millään, niin sitten käsittelyissä saattaa löytyä raskaitakin asioita. Nuorin koiristani oli melkoisen hyvässä kunnossa, mitä nyt peruslihaskireyttä, kun liikkuu aina vapaana ollessaan kuin päätön kana. Osteopaatti kehotti hankkimaan koiralleni palkkaria, jotta lihakset saisivat tarvittavia vitamiineja ym. lihastyön jälkeen. Itse en kyllä samaa palkkaria käyttäisi, kun painoarvo koirien ja ihmisen tarvitsemissa aineissa on pikkaisen eri. Jossain vaiheessa olen ollut vähän kyyninen koirien palkkareista, mutta kyllä se ihan järkeen käy, että raskaan liikunnan jälkeen koirat saa nopeasti tarvitsemia ravinneaineita, kun kyllähän sitä itsekin vetää joko palkkaria tai sitten ihan kunnon ruokaa.. :)

mulle tulee bodarikoira <3 :P
Rankkaa on pienen koiran elämä

Ja kun tästä "koiraurheilusta" puhutaan, niin katselin tässä koordinaatioharjoituksia youtubesta ja voi, että mä odotan, että pääsee treenaileen!! :) Ihan jalat alkoi vispaan videoiden mukana. :)
koordinaatiotikkaat Holtzilta

Pieniä treenivinkkejä youtubesta
ja vähän hard core -versioo.. jota kyllä pitää soveltaa omiin treeneihin! Aika kivannäköiset treenit! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti