torstai 20. helmikuuta 2014

Bikinikunto, mitä se on?

Tiedän monia ihmisiä, joita vihastuttaa sana "bikinikunto". Muakin sinänsä, sillä se saa kaikenlaisia tuntemuksia pintaan. Nyt jos koskaan kuulee sanottavan, että nyt on aika aloittaa treenaamaan tai valmistautuun bikinikuntoon... Muutenkin kesää lähestyttäessä alkaa hypetys koskien biitsiä, bikineitä ym.

Biitsit yhdistettynä bikineihin ei ole koskaan ollut mun mieleen ja olenkin aina tykännyt suosia hiljaisempia rantoja. Bikinithän voi pukea kuka tahansa, eikä mua häiritse muiden pukeutumiset rannalla. Mutta itse en ole koskaan oikein tuntenut oloani mukavaksi bikineissä.

Tänään vihdoin tajusin, mitä bikinikunto tarkoittaa minulle... Yksinkertaisuudessaan sitä, että tuntee olonsa mukavaksi bikineissä. Olen sitä mieltä, ettei vartalon tarvitse siis mitenkään olla täydellinen, jotta voi pitää bikineitä, vaan ihminen on sinut itsensä ja olonsa kanssa.

Omalla 70 päivän haasteellani en aio tavoitella mitään upeaa rantakuntoa, vaan hyvää oloa ja sellaista fiilistä, että voin mennä rannalle sellaisena kuin olen, tuntien oloni mukavaksi. Tämä vaatii niin paljon enemmän henkistä työtä, mutta paremmasta lihaskunnosta ei varmasti ole haittaa! :)

Mitäs mieltä ootte, millainen on bikinikunto? Laittakaa esim. linkkejä kuviin tai mitä vaan, mitä mieltä ootte asiasta! :)

Ja sitten loppuun haluan jakaa mun viimeisimmän smoothie-kokeilun. Nää smoothiet on olleet ihan pelastus mun karkkilakolle :D

Porkkana-mandariini -smoothie

1,5 isoa porkkanaa kuorittuna
4 mandariinia
1 banaani
1 maustamaton rahka
loraus ananas-mandariini -mehua

Tämä oli kivan raikkaan makuinen, pikkumiehellekin maistui! :) Ja ehkä vielä raikkaampi olisi ollut, kun olisi vaan jättänyt rahkan pois. :)

5 kommenttia:

 1. Mä oon kans tehnyt PALJON smoothieja, mun lemppari on mansikka-mango-banaani-vanilija jugurtti-maito. Meillä smoothiet maistuu kans pikku neidille, näppärää välipalaa ja tosi herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota voisi kyllä testata, kun viime vuoden pakastemansikoita vielä löytyis :)

   Poista
 2. Voi Uuno <3 tuo oli kyllä ihana reissu! -Suvi

  VastaaPoista