tiistai 25. helmikuuta 2014

Salilla pyramidia ja yhden jalan kyykkyä

Tein lauantaina salitreenin työpäivän päätteeksi. Halusin kokeilla jotain erilaista treeniä, sillä tämä oli jo KOLMAS :O ? salitreenini tämän viikon sisään. :D Ekaksi aattelin, että jalat saa olla vähän pienemmässä osassa, koska olin käynyt jo aamulla lenkillä, mutta päinvastoistoin - jalat olivat se kohde, mitä koulutettiin :D

Salitreeni sujui leppoisasti Suomi - USA -pelin ekaa erää tuijotellen, joten sitä ei edes huomannut tekevänsä tiukempaa treeniä.

Jalkaprässi pyramiditreeni
1 x 10 x prässi+40kg
1 x 8 x prässi+50kg
1 x 6 x prässi+55kg
1 x 4 x prässi+60kg
1 x 2 x prässi+65kg
1 x 2 x prässi+70kg
1 x 6 x prässi+60kg
1 x 10 x prässi+50kg

Ylätalja leveällä myötäotteella
 2 x 8 x 37,5kg
2 x 8 x 40kg

Bulgarialainen hden jalan kyykky, toinen jalka penkillä
1 x 10 x smith-tanko / jalka
3 x 10 x smith-tanko + 10kg
Syy, miksi valitsin smithin oli, että siinä saa pidettyä paremmin tasapainon. Erityisesti näin, kun liike on itselle uusi! :)
 Linkki videoon

Pullover levypainolla
3 x 10 x 15kg

ja loppuun vielä
2 x 1,5 minuutin hooveri ja venyttelyt..

Erityisesti tuo pyramidi-treeni otti kivasti reisiin ja tuntui seuraavana päivänä! ;)


Sunnuntaina kävin testaamassa uusia pökiäni Marin bodycombatissa.  Pienoinnen pettymys, sillä PODit eivät olleet mielestäni yhtään niin mukavat jalkaan kuin Venumin shortsit. Ilmeisesti mallikin oli sen verta kapeampi ja kangas jäykempää, ettei tuntunut oikein antavan periksi kaikissa tilanteissa. Toinen peukku alas päin tuli siitä, että shortsit nousi helposti ylöspäin ja liimaantui pahemmin reisiin kuin Venumit. Höh. Aionpa silti käyttää niitä shortseja, koska kyllä niin taistelun sai aikaiseksi, vaikkei ihan Venumeille pärjännyt vertailussa! Harva pärjää ! :)




S-koko olisi näissä malleissa ollut parempi kuin XS. Harmi, ettei kokoa ollut enää jäljellä. Pitää vähän tiivistyä takamuksen kohdalta, että sopis paremmin :D

Eilen mulla alkoikin sitten hiihtoloma! Tätä onkin odotettu! :) Harmikseni totesin, että reissukohteessani hiihtäminen on aika mahdoton tehtävä. Erikoinen talvi! Muistelin juuri, että viime vuonna tähän aikaan hiihdin vanhemmillani hiihtolomalla 25km ja nyt en ole hiihtänyt tänä talvena vielä kilometriakaan, enkä varmaan hiihdäkään.. :( höh.

Pieni lomalainen ottaa ilon irti
 




2 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä tarvinnut suksia kaivaa esille tänä talvena. Ihania nuo kuvat Ällästä :)

    VastaaPoista
  2. Hän kyllä nauttii mummula-ajasta! :)

    VastaaPoista