keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014, toivottavasti entistä parempi!

Olin jo harkinnut kuoppaavani tämän blogin pelkkien sairastelukertomusten jatkuessa tekstistä toiseen... Ei nimittäin loppuvuosi mennyt hirmuisesti edellisiä kuukausia poiketen, vaan flunssaa, nenänvuotoa ja limaa kurkussa oli ja on tälläkin hetkellä.

Sisulla kävin vetämässä parit bodycombatit ja yhden bodyattackin ennen joulua, mutta sen jälkeen olen pääsääntöisesti vain ollut. Tämä tarkoittaa äärettömän paljon huonompaa kuntoa ja kiloja :( Kerran kävin työterveydessäkin pyörähtämässä, mutta se oli TÄYSIN! hyödytön keikka. Sain vain tietää, miten flunssa profiloidaan ym... hohhoijaa. No, kehotti tuo lääkäri kuitenkin varaamaan omalääkärille yli 40 minuutin ajan, mikä onkin sitten 13.1. En tiedä, aletaanko tutkia astmaa, allergiaa vai mitä, mutta jokin tässä mättää.

Noh. Vuosi 2013 oli elokuusta lähtien juurikin tuota, sairastelua toisen sairauden perään. Onneksi näin jälkeenpäin voin todeta, että mahtui vuoteen jotain positiivistakin! Hiihdin enemmän kuin koskaan elämässäni ja kävin Bodyattack-peruskoulutuksen... Mutta siinä ne melkein sitten olikin...

Nyt vaihtui kuitenkin vuosi, ja niin kuin ystäväni Facebookissa totesikin 13 on epäonnen luku, joten vuodesta 2014 tulee parempi!

Toivon siispä itsekin tästä tulevasta vuodesta parempaa teille lukijoille sekä itsekkäästi myös itselleni! :)
En aseta vuodelle 2014 oikeastaan mitään tavoitteita, haluan vain terveyden takaisin!
Mutta mielelläni kuulisin teittekö te lukijat uudenvuodenlupauksia? :)

Hyvää uutta vuotta ja yritän tosissaan petrata tässä postailussa jälleen! :)





meidän pieni-suuri-mies <3
 Ps. sain ihkaoman järkkärin joululahjaksi, joten ehkäpä tulevaisuudessa myös kuvien laatu paranisi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti