maanantai 13. tammikuuta 2014

Näillä eväillä mennään

Kävin tänään työterveydessä, sen verran monennen kerran, että olen seonnut jo laskuissa. Omalääkärini on nuori nainen, joka on ottanut kyllä asiakseen selvittää, mikä mussa on vikana. Ja se, jos mikä, on kyllä hieno juttu.

Kerrataan nyt, että sairastuin elokuun lopussa flunssaan, palasin syyskuussa töihin ja olen siitä lähtien ollut jollain tapaa enemmän tai vähemmän kipeä, mutta kipeän oloinen joka tapauksessa.

En muista päivää, etteikö nenää olisi joutunut niistämään pitkän sisälläolonkin jälkeen. Kurkun lima ja keuhkojen raskauden tunne on myös vaikeuttaneet elämää...

Tätä ennen multa on tutkittu mykoplasma, on otettu verta putki jos toinenkin, röntgeniä, yms. Tällä kertaa nenän limakalvot sekä kaulan imusolmukkeet olivat turvoksissa.. Ei kuulemma ole normaalia mun terveydentila ja jotain sille pitää alkaa tehdä. Ja nyt sitten tultiin siihen pisteeseen, että sain lähetteen kurkku-, nenä- ja korvatautien erikoislääkärille sekä spirometriatesteihin ja sitten joudun pef-tutkimuksiin.

Ihanaa, kun mua tutkitaan, mutta toivon syvästi, etten ole sairastunut alle 30-vuotiaana astmaan. Ymmärrän toki, että kyllähän senkin kanssa elämään pystyy, jos näin on päässyt käymään.

Mutta näillä mennään n. 1kk päästä olen taas paljon viisaampi.


Ventolinea määrättiin näin alkuun ja katsotaan sitten jatkoja... 
Mutta ettei tämä olisi pelkkää vuodatusta, niin pitää hehkuttaa, että pääsin käymään toisen ohjaajan Bodycombatissa pitkiin, pitkiin aikoihin! Olin Mari T.n tunnilla ja oli kyllä kivaa olla ihan vain treenaamassa! Sai niin paljon isommin tehtyä, mm. punnerrukset tein kaikki päkijöiltä. Nojoo - aika rimaahipoen ne meni ja ei kyllä ollut rinta lähelläkään lattiatasoa, mutta pikkuhiljaa! Parempaan päin ollaan kunnon puolesta menossa. :)

Ja kun tämä pukeutumisasia on aina lähellä sydäntäni, niin keksin, että voin laittaa BC-tunnille mustan, teknisen, pitkähihaisen paidan ja sehän näytti ja tuntui hyvälle! Taidanpa pukeutua siihen toistekin! :)

Tähän kuntoon pikkuhiljaa pyritään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti