lauantai 18. tammikuuta 2014

Kaaosterapiaa kylpylässä

Tiedättekö sen tunteen, kun on liikkuvia osia liian paljon? Olo on kuin olisi huvipuistolaitteessa, kun pää menee pyörälle. Eilen pääsin kokemaan tämän kylpylässä... :D

Eilen töitten jälkeen kävin pikaisesti höntsäilemässä salitreeniä. Mulla oli suunnitelmissa tehdä kunnon pepputreeni, kun sain inspiraatiota Ainon blogitekstistä.

Tein yhden sarjan liikettä "Smith Machine Leg Press", mutta kun sali oli täynnä miehiä, itsellä shortsit, niin jotenkin se tuntui hyvin epämiellyttävältä ja siirryin vapaan tangon vapauduttua leveään vapaakyykkyyn :D

Suosiolla jätin aasinpotkun kokonaan testaamatta! ;)


Smith Machine Leg Press
smith-tanko + 30kg
1 x 10
Vapaatanko, leveä kyykky
4 x 8 x 55kg

Kulmasoutu laitteessa
1 x 10 x 35kg
3 x 8 x 40kg

Bosu-pallolla yhden jalan kyykkyjä 3 x 10 / jalka
Bosu-pallolla ojentajapunnerrukset päkijöiltä 3 x 10
Bosu-pallolla vene-liike (vatsalihas-tasapainoilu -liike) 2 x 20s

Bosu-pallo, kuva täältä
Ei ollut treenit kyllä yhtään sitä, mitä olin suunnitellut, mutta näin sitten eilen... Ehkä meen Torikeskukseen naisten keskelle treenaileen noita peppujuttuja! :)


Illalla sitten suunnattiin Ällän ja veljeni perheen kanssa Laajavuoren kylpylään. Meno oli kuin eläintarhassa, kun 1,5v ja 2 x 2v hyppivät kuin hylkeet vuorotellen reunalta alas, 2 x 5v (juuri uimaan oppineet) näyttivät taitojaan ja sitten pukuhuoneessa nämä taaperomalliset painoivat menemään kuin päättömät kanat vailla minkään näköistä järjenhiventäkään... Ja kun meno jatkui yhtä villilaumana odottaessa ruokaa, niin kaaos meno oli taattua! Mutta kaikesta kaaoksesta huolimatta oli aivan törkeen kivaa kaikilla ja monesta liikkuvasta osastakin selvittiin! :)

Tänään aloitettiin pakkaspäivällä rennolla kävelyllä, johon Älläkin sai osallistua käpyttelemällä ihan itse :)


Kohta vetään avoimiin oviin Torikeskukseen Bodyattackia Annan kanssa, jei!!! :) Sinne vaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti