torstai 30. tammikuuta 2014

Työhyvinvointia

Eilinen oli kyllä niin hyvänmielen työpäivä, ettei toista. Aamu aloitettiin jäälenkillä koko perheen voimin, kun kerran oli aurinkoinen aamupäivä ja itsellä oli iltavuoro töissä. Käveltiin parin kilsan lenkki jäällä ja puolessa välissä pidettiin kaakaobreikki, ah! <3
  

Eilisen kruunasi myös hieronta Jyväskylän Hierojakoulussa. Opiskelijan hieromana tunnin puolivartalon hinta oli vaivaiset 25e ja oli kyllä sen arvoista! :) Hierojaopiskelija käytti mobilisoivaa tekniikkaa erityisesti pakaroihin ja se tuntui toimivan ja tehoavan. :) Parit kipupisteet, vääränasentoiset jalat, lantion vinoutta löytyi, mutta nämä kaikki oli kuulemma parilla hierontakerralla hoidettavissa! Jee! :)

Työpäivää piristi myös mun uusi "istuin". Olen viettänyt omalla tavallani Tuolitonta tammikuuta. Ja yritin keksiä töihin vaihtoehtoista istuinta ja se löytyi! Tällainen pyöränsatula puolipallolla ja jo joutuu vartalo töihin. :) Mun projekti Tuoliton tammikuu on mennyt yllättävän hyvin, sillä olen kotona jättänyt sohvalla löhöilyn todella minimiin!! Oujee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti