keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pyllyllä on hintansa

Maanantaina kävin iltavuoron lopuksi tekemässä n. 45minuutin salitreenin. Treeni itsessään oli vähän enemmän löysäilyä kuin itse treeniä, mutta näin jälkikäteen voi sen vähäisenkin tekemisen tuntea takamuksessaan sekä vatsalihaksissa.

Salitreeniin kuului lämmittely soutulaitteella n. 5min

Yhden jalan kyykky smith-tangolla
1 x 10 x tanko / puoli
4 x 10 x tanko + 10kg / puoli

Viittä erilaista vatsalihasliikettä 5kg levypainon kera ja osa liikkeistä ilman ja selkälihakset 5kg levypainolla.

Se on jännä, miten helposti sitä junnaa perusvatsalihasrutistuksilla, kun sitten kerran kun sitä soveltaa erilaisia liikkeitä, niin heti on vatsalihakset AIVAN hapoilla. Yskiminen on ollut hyvin kivuliasta.

Olisiko lukijoilla kiinnostusta liikepankkipostauksista, jossa esiteltäisiin esim. erilaisia vatsa- tai selkälihasliikkeitä? :)


Eilen kävin vetämässä omat tuntini Torikeskuksessa. BC ja BA45.
topit: alempi Nike, ylempi H&M, shortsit Under Armour ja kengät Nike
 


Maanantain pylly- ja vatsatreenit tuntui kyllä eilisillä tunneilla ja olin muutenkin ihan pettynyt omaan suoritukseeni ja jaksamiseeni. Jossain mättäsi ja pahasti. Voin paljastaa, että olen hirveän kriittinen ohjaaja omista mokistani ja olen moneen kertaan harkinnut ohjausuran lopettamista. Yhdessä vaiheessa pidin puolen vuoden - vuoden tauon, kunnes palo ohjaamiseen kasvoi liian suureksi. Saatan pitkäänkin pureskella mokiani tuntien jälkeen. Itsekritiikki on tässä työssä hyvästä ja auttaa viemään eteenpäin, mutta välillä pitäis osata ottaa iisimmin ja ottaa virheistä positiivisella tavalla oppia, eikä jäädä märehtimään asioita.

Mutta se adrenaliini, se fiilis, kun kylmät väreet menee läpi kropan, kun on vaan niin siistiä, ne asiakkaat ja se, että saa jakaa liikkumisesn iloa, ne on suuria tunteita! Ja NÄMÄ on ne syyt, miksi tätä hommaa tekee! Siihenkin voi jäädä koukkuun! ;)

Nyt mieltä painaa vielä syksyn sairasteluista ja jatkuvasta nuhasta heikentynyt kunto, mutta pakko vaan yrittää ajatella, että kyllä se ajan kanssa siitä.

Tänään aloitin ekaa päivää PEF-testit ja katsotaan n. 1kk päästä, onko astmalla jotain tekemistä mun kunnon kanssa??
 
Tänään oli koulutuspäivä, ja oli aivan jäätävän tuskaista istua 8 tuntia. Noh, mä käytin ajan hyväksi venytellen pakaroita, pohkeita, ja kevyesti hieroen jalkapohjia, pohkeita, penikoita ja nivusia... Ei varmaan kanssa kouluttaneista ollut ihan normaaleinta, mutta mulle hyödyllistä. :D

Vaikka hyvän pyllyn saamisella on hintansa -> Kova työ, kipeät lihakset - on se varmasti sen arvoista!

Mä oon tälleen naisenakin alkanut arvostaa naisilla lihaksikkaita pyllyjä, se kertoo, että sen eteen on joutunut tekemään töitä! :)

2 kommenttia:

  1. Joo, vatsalihasliikkeitä kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrittelenpä siis tehdä tämmöisen postauksen kuvien kera! :)

      Poista