perjantai 31. tammikuuta 2014

Erilainen treeni

Eilen käytiin vilkaisemassa kaverin luona ihan livenä uutta Me&I-mallistoa. Edelleen mallisto oli vähän omaan mieleen plääh. Jos omaisin tyttären, niin olisin löytänyt kaikenlaista, mutta pojalle tai itselleni en löytänyt keltaista pitkähihaista paitaa lukuunottamatta löytänyt mitään minua miellyttänyttä, "pakko saada" -vaatetta. :) Jos jotain hyvää, niin tili kiittää! :P

Ehkä -linjalle pääsi "911"-t-paita sekä ei-sittenkään-niin-hempeän-vaaleanpunaiset -chinot.. Ja ne oli luonnossa ehkä kivemman väriset, kuin olin kuvista katsonut..





Torstai-iltoihin on yleensä kuulunut agilitytreenit, mutta nyt on Jyväskylässä jyllännyt pakkaset ja jonkin verran on ollut liikkeellä myös koirille inhottavaa tautia, nimittäin kennelyskää. Tästä syystä treenit on jouduttu perumaan jo useana viikkona.

Noh, tulin keskiviikkona siihen tulokseen, että mehän muuten treenataan, vaikka sitten ilman koiria ja vedin ryhmäläisilleni + parille muulle seuralaiselle fysiikkatreenit Kuntomaailmalla.

Ketteryyttä, räjähtävyyttä, lihasvoimaa - siinäpä oli meidän teema eilenillalla.



Potkupallopeli oli ehdottomasti suosikkini!


Aloiteltiin lämppäämällä verkkopallolla potkupallopeli idealla "kaikki vastaan kaikki", ei juurikaan sääntöjä :D Mutta hyvin siistinä pysyi peli sääntömyydestä huolimatta. Ihana, miten tuollainen leikkimielinen peli piristää mieltä ja nauru raikasi! :)

Tämän jälkeen kevyet ylävartalolämmittelyt, kepin avulla mm. selänkiertoja, vähän kyykkyä ja nopeat lämmittävät venyttelyt.

Aikuis-lapsi -tunnin varusteita hyväksikäyttäen saatiin mukavat ketteryystreenit. Eli liikkumista eri tavoin, nopeita lähtöjä eri asennoista ja päätyen eri asentoihin, ja nopeita törppöihin koskemisia. Ihan huippua ja nopeasti tuollaiset räjähtävät lähdöt hidastuu, kun viimeksi puoli vuotta sitten tehnyt.. Väliin vielä vähän yhdellä jalalla hyppelyä ja askelkyykkyä.

Loppuun otettiin steplaudat ja tehtiin koordinaatiota auki-yhteen -askeleella nopeuttaen vauhtia, sen jälkeen räjähtäviä hyppyjä laudalle ja loppu kruunattiin tekemällä joustaen kyykkyjä yksi jalka laudalla. Ja avot! Erilainen treeni, lihakset kiitti, ja myös treenikaverit olivat tyytyväisiä fysiikkatreeneihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti