torstai 23. tammikuuta 2014

Rillit huurussa

Tänään oli töissä toinen koulutuspäivä, ts. jälleen lähes 8h istumista. Mua ei oo selvästikään luotu istumaan, kun levottomasti jouduin vaihtamaan ehkä vartin välein asentoa.

Noh, onneksi palataan normityöntekoon huomenna.

Aluksi olin miettinyt, josko pääsisi hölkkäilemään pientä lenkkiä, mutta pakkanen kiri melkein 25-asteeseen, joten hylkäsin ulkolenkkeilyn. Sitten meinasin lähteä Mari T:n BC-tunnille, mutta sitten mua alkoi harmittaa Ällän puolesta ja halusin olla illan pikkumiehen kanssa.

Kävin lenkkeilemässä koirien kanssa kauniissa pakkasillassa. Pilvetön taivas, huureiset puut, pureva pakkanen, mutta siitäkin on keino selvitä - PALJON vaatteita päälle!


tässä vaiheessa vielä hymyilytti

Sitä en vielä ymmärrä, että miten noitten rillien kanssa tulee toimeen näin talvella. 500 metrin jälkeen mun rillit oli sananmukaisesti aivan huurussa ja sainpa sitten huurun vielä jäätymäänkin pleksiin kiinni, joten loppulenkki mentiinkin ilman. Eipä tää elämä muutenkaan oo alkanut kauhean hyvin näitten lasien kanssa, juuri maanantaina L napsaisi sangan poikki ja siitä lähtien toinen sankani on ollut teipattuna kiinni. Yeah...



Miten te muut silmälasit omistavat selviätte noitten lasien kanssa näin talvella??

Sitten keksin, lähdenkin salille! Lähettelin pari tekstiviestiä, josko olisin saanut salikaveria, mutta en onnistunut saamaan nopealla varoitusajalla ketään. Fiilis illan liikkumisista meinasi tippua kuin lehmän häntä, mutta sitten sain luotua itseeni uskoa lähteä liikkeelle. Pikkumies nukkumaan, kamat kasaan ja auton nokka kohti Ahjokeskusta. :)

Ja ei kun lepakkovuorolle, tai ainakin mun mittakaavassa, treenaileen!
Porukkaa oli melko paljon, mutta ei se haitannut. Hyvin mahtui sekaan. :)

Alkuun 15 minuuttia kevyttä/kevyen reipasta hölkkää juoksumatolla. Enempää en uskaltanut, kun juoksumatto on aika paljon kovempi alusta juosta kuin esim. pururata, joten aloittelin vähän kevyemmin.

Vähän ylävartalonlämmittelyä vielä kepillä ja ilman.

Smith-tangolla penkkipunnerrus (mielummin tekisin vapailla painoilla, mutta kun porukkaa oli, niin piti olla luova)
1 x 20 x tanko
1 x 10 x tanko + 15kg
1 x 10 x tanko + 17,5kg
2 x 10 x tanko + 20kg

Väleissä alavatsalihaksia penkiltä

Kapea penkki vapaalla 20kg tangolla
1 x 10 x 20kg
3 x 10 x 25kg

Väleissä ala- ja sivuvatsalihaksia penkiltä

Pystypunnerrus käsipainoilla
3 x 10 x 10kg/käsi

Pullover 15kg levypainolla
2 x 10 + 10s pito pään yläpuolella sarjan lopussa

Mennessäni salin päätteeksi vielä suihkuun ilokseni sain huomata, että Ahjon saunaremppa oli vihdoin valmis! Se oli ihana! Olisin saunonut kauemminkin, jos aika olisi antanut periksi. :)
 Pahoitteluni kakoista kännykkäkuvista, mutta... :




Kotiin. Pef-puhallukset ja Jennyn special-cocktail, tosin nakkeja vetelin ihan erikseen ja hiilareina meni mysliä :)


Hyvää lähestyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Ulkona on kyllä nyt ollut kauniita ilmoja, paitsi toi kamala pakkanen on se iso miinus! Eilen ja tänään meiltä jäi ulkoilut väliin, mutta keskiviikkona ulkoiltiin E:n kanssa ja hyvin tarkeni kun laittoi tarpeeksi päälle. Edi-westie oli ainoa jolle tuli kylmä, nosteli tassujaan ja tärisi (sen kans ei paljon kovilla pakkasilla ulkoilla). Mun silmälaseille kävi samanlailla, E katkaisi sangan kesällä ja nyt olen käyttänyt niitä yksisankaisina, kun katson telkkaa tai ajan autoa ;) Hyvää viikonloppua myös sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti tämä sankojen katkeaminen on monen muunkin lapsellisen äidin ongelma! Näin olen ainakin kuullut :D

      Poista