keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Onni on ihanat asiakkaat

Eilen kävin vetämässä Bodycombatin ja Bodyattac45:n ja jotenkin sain ihan hirveästi potkua omaan tekemiseeni asiakkaista. En tiedä, mistä se johtui, mutta fiilis tuntui olevan tunnilla hyvä ja porukka oli hyvin mukana ja itseasiassa ihan täysillä!

BA-tunnin alkuun sain vielä lisäpotkua, kun yksi BC-asiakkaista tuli antamaan henkilökohtaista palautetta hyvästä energiasta tunnilla. Ja voi että, miten noinkin yksinkertainen palaute sai hymyn huulille ja koko loppuillaksi mahtavan fiiliksen! :)

Ja vaikka kuulostaa ihan hölmöltä sanoa näin, niin olin kerrankin melko tyytyväinen ohjauksiini! Aina löytyy parannettavaa, ei siinä - ja siihen on pyrittävä, ettei koskaan ole valmis! :)

Mutta kyllä se on niin, että ne on ne asiakkaat, joiden takia noita tunteja jaksaa mennä viikosta toiseen vetämään! :)

Kiitos ihanat. :)
Tänään kävin kurkku-, nenä- ja korvatautien erikoislääkärillä Terveystalolla. Oikea poskionteloni koepunkteerattiin, mutta eipä siellä ollut sitten ylimääräistä limaa. Reseptillä sain nenäkortisonia, joka on tarkoitettu allergiseen nuhaan.

Ei ollut ihan hirmuisen miellyttävä kokemus. Yäh! Puudutus sattui ihan hirmuisesti ja oli pakko tiuskaista, että aika kun ihanaa :D Ontelon puhkaisu ei enää sattunut, mutta se ääni oli aika hurja!

Nenästä törrötti kivasti puudutuspiikit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti