tiistai 28. tammikuuta 2014

Jäällä

Tänään aurinkoinen päivä yllätti meidän vapaapäivän! Joten ei muuta, kuin jäälle Ällän ja koirien kanssa.

Ei ehkä mennyt kuin strömsössä, kun miekkosesta oli ihan hirveää kulkea kohti aurinkoa ja sen sijaan lähti juoksemaan aina takaisin rannan suuntaan. Rattaat olisi ollut kova sana!

Mutta ei voisi parempia jäälenkkiolosuhteita olla kuin nämä: aurinko, sopiva pakkanen, vähän lunta, mutta kuitenkin sen verran sopivasti, ettei koirat liukastellut - täydellistä.


Vinkeen heijastusliivi näkyy kauas päivälläkin
Käytiin kyläilemässäkin
 

 
Kaverinikin tokaisi, että hänen mielestään räyhein heijastinliivi ikinä.
No, niin on! :D
Mä oon niin koukuttunut Vinkeen liiveihin ja aloin jo havitella toisen hankkimista :D


 Kylässä selailin kuvia ja kappas: mulla ei oo ilmeisesti muita paitoja olemassa?


Mikään muu ei sitten meinannut päivän aikana oikein onnistuakaan, mm. parit astiat rikottiin pikkumiehen kanssa 10 minuutin sisään ym kaikkea pientä säheltämistä joka suuntaan :D

Illalla oli kuitenkin aika Bodycombatin ja Bodyattackin. Ensimmäisen kerran moniin kuukausiin tuntui, että pystyin HENGITTÄÄN!? Tässä nyt saattaa olla hyvinkin jotain tekemistä sen kanssa, että olen viime keskiviikosta asti hönkinyt Ventolinea ihan huolella PEF-testeihin..

Ja kun happi riitti, niin fiilis oli itselläkin katossa ja ilmeisesti se ainakin combat-asiakkaisiin levisi, kun pari tuli henkilökohtaisesti kiittämään hyvistä tsempeistä. Tänään oli niin fiilis, että "Go with flow" ja se kannatti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti