keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun riennot

Päätin pyhittää mun vappuni perheelle ja keholle ilman sen kummempia meininkejä. Mies on fanaattinen retkeilyihminen, niin yllätin hänet eilen ostamalla makkaraa ja paljastamalla, että mennään tänään vappupäivänä makkaranpaistoretkelle luonnon helmaan. :)

Vappuaaton viettoon haettiin eilen vauhtia ilmajoogatunnista. Siinä riippuessani todellisessa lepotilassa tuli mieleeni oivalluksia. Asumme tällä hetkellä pienessä rivitalokaksiossa ja niin kuin varmaan arvaatte, niin me emme aio tässä hirveän kauaa tällä kokoonpanolla enää asustaa ja suunnitelmissa onkin omakotitalo jossain vaiheessa :)

joogavaatetus - lepakkopaita H&M
Ilmoitin jo pari vuotta sitten miehelle, että tulevaan kotiin mulle tulee oma "puuhahuone". Tämän mamman puuhahuoneesta ei löydy mitään ompelukoneita tai lepotuoleja, vaan seinän kokoinen peili, tankotanssitanko (joka odottelee jo varastossa), mun bodypump-tankoni ja nyt uusinpana villityksenä päätin, että sinne tulee myös ilmajoogakangas roikkumaan katosta <3

Voisiko olla täydellisempää huonetta??? :)

Vähän jo eilen ilmajoogatunnin pitäneeltä Sallalta kyselinkin tuohon hankintaan liittyen vinkkejä ja niitähän sainkin :) Ai, mikä autuus olisi päivittäin töiden jälkeen päästä riiputtamaan rankaa :) Kyllä tuo ilmajooga on vaan niin huippuihanaa! En oo oikeesti koskaan ollut noin innostunut joogasta eli laji sopii tällaiselle sisäiselle apinalle kuin nenä päähän! Muuten vappuaattona tuli oltua kotioloissa ja elettyä hiljaiseloa :)Tämä päivä startattiin etsimällä hyvä retkeilykohde netistä ja suunnattiin sitten Laukaan Peurungan suuntaan Multamäen kodalle. Kiva paikka kaikenkaikkiaan! :)

Tässä vähän meidän vapunaaton ja vappupäivän kuvia :)
Nappe-juomalasi voitettu Elimaista -blogista :)


Tänään on tullut mässättyä sen verta, että oli illasta jo vähän ähky olo! :/ Noh, lähdin sitten puolen tunnin rentoiluhölkälle... Tavoitteena vetää pk-lenkki :) Hyvin sain mielestäni pidettyä vauhdin rauhallisena. :)

Nilkat ja akillesjänteet alkavat olemaan aika tiukat, joten täytyy vähän keskittyä noihin venyttelyihin jatkossa, ettei napsahda mikään!

Lenkin jälkeen tein eilisetkin kesähaasteen lihaskuntoliikkeet.. eli 60 vatsaa, 60 selkää, 60 kyykkyä ja 60 punnerrusta! Jo tuntui :)

4 kommenttia:

 1. Ihania vappu kuvia, teillä vappua on juhlittu samanlailla kuin meillä (me oltiin kans metsälenkillä koko perheen voimin).

  Nappe lasi päässyt käyttöön ;)

  Sinulle on tunnustus blogissani, käyhän kurkkaamassa.
  http://elinamaista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! :) juu, Nappe-lasi on aktiivisessa käytössä, mulla! :)

   Poista
 2. Mitä tunteja pidät kesällä? :)

  VastaaPoista