lauantai 11. toukokuuta 2013

Jing & Jang

Tänään oli treenit kohdillaan, kun aamu aloitettiin taistelemalla Vivianin päässä Bodycombatin tahtiin :) Olin sijaistelemassa combatia ja vaikka yö oli vaihteeksi aika raskas, niin hyvin sai heräteltyä kropan taisteluasemiin!

Huippumenoa asiakkailta alusta loppuun saakka :) Tunnin päätteeksi lukaisin vielä palautelaatikon tuntiin liittyen, ja ihanan positiivista palautetta <3 Onhan se niin, että tässä vaiheessa 10 vuoden jälkeen itsetunto ohjaamiseen löytyy ilman minkäänlaistakin palautetta (yleensä ihmiset kommentoi vasta, kun on jotain negatiivista sanottavaa) mutta oli se vaan niin kovin piristävää lukea kivoja palautteita :) Kiitos teille!

Kesähaaste on selkeesti tehnyt osansa mun punnerruksiin sillä etunojapunnerrukset päkijöiltä eivät enää Combatinkaan lopuksi ole hirveän raskaita! TAI sitten tämä mun parin päivän totaalilepo alkaa näkyä kunnossa? Noh, joka tapauksessa - huippufiilis :)

Combatin jälkeen nopea suihku ja suunta korttelin päässä sijaitsevalle PranaYogan Air-studiolle :) Sallan ilmajoogatunnille ja tunnin päätteeksi rento meno oli taattu! Aluksi meinasi olla haastavaa rauhoittua ja päästä tunnelmaan, mutta tunnin alettua yllättävän nopeasti rauhallinen fiilis alkoi löytyä.

Pääsääntöisesti tunnilla tehtiin jo mulle tuttuja juttuja, mutta tästäkin huolimatta tunti meni tosi nopeasti ja oli aivan yhtä kivaa kuin ennenkin :)

Tunnin päätyttyä elimistössä oli aivan täydellinen jing&jang - fight & relax!


Kotiintultua vähän evästä ja koko perheen kesken kauppaan. Meidän "lähikauppana" on paikallinen Jyskän varastomyymälä. Josta bongailin itselleni pirtsakan "jumppapaidan" eli materiaaliltaan tuo ei ole ehkä hengittävintä matskua, mutta oon alkanut oppia hikoileen välillä tuollaisissakin paidoissa. Ja toiseksi kiva paita kesäpäiviin, kun korostaa mun tulevaa rusketusta ;)

Mutta kaikista suloisinta tuossa Beavers-merkkisessä t-paidassa on isolla kirjaimet "BC" ;D Joten pakkohan se oli sitten napata matkaan. Hintaa hurjat 13,95e :)Huomenna onkin mun elämäni ensimmäinen äitienpäivä, jolloin minä olen kanssa päivänsankarina, joten juhlinkin sitä sitten juuri niin kuin parhaiten osaan: eli aamusta agikisoihin ja kotiin tankkaamaan ja kakuttelemaan ja iltapäivästä ohjaamaan Bodycombat+Core ;) Tulkaa hikoileen! :)

PS. Hyvää äitienpäivää teille kaikille äideille! :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita!

  Asutte siis aika lähellä meitä ilmeisesti ;)

  Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Näitä oli myös pinkkinä ja mun teki mieli ostaa molemmat :D
   Kyllä me aila lähellä taidetaan asustaa :)

   Poista
  2. Toi keltainen on kiva! Mä en jotenkin ole aiemmin tykännyt keltaisesta, mut nyt se on sellainen "pakko" saada jotain keltaista ;)

   Eipäs olla lenkillä törmätty!

   Poista
  3. Jostain syystä itsellekin on tullut tarve hankkia muunkin värisiä vaatteita kuin pinkkiä - ehkä on pinkkiähky ?

   Poista