keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Bodyattack 81

Huhhuijakkaa! Ei oikeesti löydy sanoja kuvaamaan fiilistä, kun pääsin tänään kokeilemaan uutta Bodyattack-ohjelmaa, jota itse lähden opettelemaan n. viikon päästä Helsinkiin Lady Linelle!

Koreografioiltaan ohjelma oli tosi kiva, ja positiivinen yllätys oli, että tästä ne ojentajapunnerrukset oli jätetty pois! (toki niitä nyt sitten tehdään Bodycombat-ohjelmassa :D) Musiikitkin veivät mukanaan. En vaan voinut olla hymyilemättä! Mikä sinänsä on hirmuisen hassua musta, kun BC-tunnilla on tottunut aina irvistelemään ja näyttämään vähän vakavalta :D

Erityisesti viimeinen sykehuippu räjäytti pankin! Kerähyppyjä, ties kuinka monta!

Aivan huippu, siis aivan huippu! Vähänkö mä kuolen sinne koulutukseen, mutta ei se mitään!
Ainut asia, mikä jännittää, on että, miten jaksan ajaa sen viikonlopun jälkeen takaisin kotiin!? Noh, onneksi mies ja Ällä ovat vielä sen seuraavankin yön mummulassa, niin ei haittaa, vaikka kotiinpaluu viivästyisi :)

shortsit Under Armour, toppi Gina Tricot,
alempi toppi Under Armour, huivi Buff
kengät Asics

Kiitos Pinkki ja kiitos Mari huipputunnista! :)


Bodyattack 81 (tracklist)

1. Feel This Moment - Eleventh Hour (Pitbull ft Christina Aguilera)
6. What's Up - Deputy Sauce (ehkä tästä biisistä joku muunnos?)


Tänään oli kyllä muutenkin oikein mukava päivä. Käytiin päivällä mummun (äitini) ja Ällän kanssa puistoilemassa. Ällä tykkäsi, ehkä kuvatkin sen kertovat! :)

By the way. L kasvatti viime yönä hammasrivistöään kahdella. Nyt lukuna on 4! :) Askelia myös on tullut otettua täällä mummulassa ollessa jopa 5-6 putkeen, joten kohta,kohta - kohta se menee ja kovaa!

Ehkä tällä viikolla vielä käydään rattailulenkillä (hölkkäilemässä) tai tehdään pihajumppaa kotona, mutta pääsääntöisesti otetaan iisisti, koska viikonloppuna alkaa supertiukka uuden BC-ohjelman opettelu, josko vielä sunnuntaiksi saisin ees yhden- kaksi uutta biisiä! Sormet ristiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti