maanantai 27. toukokuuta 2013

Kokovartalojumi, ah

Juuh, kyllähän tuo eilinen pumppi sai paikat ihan kivasti jumiin! Mutta, olin pelännyt pahempaakin! Tänään ajeltiin Ällän kanssa etelämmäksi porukoiden luokse viikoksi. Matka sujui jouhevasti kuunnellen vanhoja jumppalevyjä! Ah, kyllä mulla on ollut niin hyvä jumppamusamaku! ;) :D Nojoo.. jokaisella on tietenkin omat mieltymyksensä, eikä makuasioista voi kiistellä :)

Illemmalla suuntasin Liikuntakeskus Pinkkiin Bodycombatiin, kun Ällä jäi mummun kanssa touhuamaan. Pääsin vihdoin korkkaamaan BC56:n! Ihan kiva ohjelma, vaikkakin ihan vähän sekava! Todella paljon polvipotkuja ja etupotkuja, joten huomenissa on myös taka- ja etureidet kipeähköt! Pakarat alkoi jo tässä illan päälle muistutella olemassaolostaan, sillä askelkyykkyjä "matrixpotku"-biisissä tuli aikas monta!

Niinhän siinä kävi, että Gun's N Rosesin biisi särähti korvaan, mutta eiköhän sitä selvitä ainakin pari kuukautta! :) Mutta sitten tykkäsin kovasti oikeastaan kaikista Powertrack-kappaleista kappaleina :) Liikkeiltään ja koreografioiltaan tykkäsin ehkä eniten 5 ja 8 biiseistä, mutta myös lihaskunto yllätti todella positiivisesti! Ihan superkiva ja erilainen! JES!

Ihan ookoo setti kokonaisuudessaan! :)


Illalla vielä vähän peppujumppaa, kun työnsin tuota junioria traktorin kyydissä pitkin pihaa :D

Tässä vähän kuvia tältä päivältä ja lopussa vielä viikonloppukuvia :)

Hattu Baby Benetton, paita Villervalla, neule Ciraf, housut Me&I Ja sitten viikonloppukuvia :)


häikii!!
Aion urheilla, levätä, syödä ja nauttia kesästä! Ihana lomaviikko tulossa!

2 kommenttia: