perjantai 31. toukokuuta 2013

Poistohinnalla

Kävin paikallisen urheiluliikkeen poistomyynnissä. Mukaan lähti yksi toppi ja kaksi huivia. Noihin huiveihin mulla on kyllä nykyään jopa pienimuotoinen pakkomielle :D Mutta toisaalta minkäs sille, voi kun ei vaan yksinkertaisesti pysy mikki päässä ilman huivia ja toiseksi en jaksa millään värjätä juurikasvuani, niin huivi pelastaa! :D

Toppi oli One Way-merkkinen (itse en kyllä ole koskaan törmännyt missään tuohon merkkiin, mutta kerta se on ensimmäinenkin :D) Vähän jännittää, kun topissa on vähän niikuin omasta takaa tuki, joten vähän jännittää, miten pelittää.. mutta kun toppi maksoi hurjat 10e, niin ihan hirveesti tullut laitettua rahaa siihen :)

Huivienkaan hinnat eivät päätä huimanneet, nimittäin 1e oli tuubihuivi ja pantamainen huivi! :) Olis voinut "hamstrata" niitä enemmänkin! :)
 Yksi väsynyt matkustaja <3
...ja pari loukkaantunutta koiraa, kun ei päässyt mukaan!
Shoppailusta innostuneena, kävin sitten vielä ostamassa Ällälle Marimekon t-paidan.. Kyllä maalla pitää raktori-paita olla! <3 Pieni pääsee sitten esittelemään pappalle hienoa traktoripaitaa! :)

t-paita ei kylläkään lähtenyt ale-hinnalla

Tein tänään mahtavan löydön täällä vanhemmillani. Löysin nimittäin vanhan jumppavihkoseni, jossa oli jotain helppoja sarjoja, joten sieltä voi näppärästi napata jotain, jos meinaa kesällä tulla tunteja, joihin ei meinaa keksiä sisältöä :)
Parhautta on nuo nimitykset liikkeille :D

Valitettavasti samalla törmäsin mun vanhoihin päiväkirjoihin! Voi punastuminen! Kestin lukea kaksi lausetta, kunnes alkoi hävettään! :D Apua!

Mutta nyt nautiskelemaan ihanan kesäisestä iltapäivästä, sillä sateen jälkeen paistaa aina aurinko! <3
'
Superpaljon onnea kaikille valmistuville!! Ja ihanaa lomaa teille, joilla se tänään alkoi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti