maanantai 20. toukokuuta 2013

Hate it or love it

Pakko höpötellä vaihteeks treenivaatteista :D

Värien yhdistelemisestä tuli mieleen, että jos haluaa tosissaan herättää huomiota, niin kannattaa valita värimaailmoja, joissa käytetään vastavärejä. Jotkut ajattelee, että vastavärit olisi sin-pun/vih-kelt jne. mutta kyseessä on kuitenkin väriyhdistelmät: sininen - oranssi, punainen - vihreä ja violetti - keltainen.

Vastavärit korostaa toisiaan ja joidenkin mielestä vastavärit ärsyttävät. Itse olen joskus ärsyyntynyt erityisesti sinisen ja oranssin käytöstä, mutta nyt olen ihan fiiliksissä tuosta yhdistelmästä! :) Myös violetti-keltainen on ihana!

Nyt on viime aikoina törmännyt ihan hirveästi Niken ja Asicsen tuotteissa käytettävän vastavärejä. Joten ei muuta kuin hommaamaan oma vastaväri-yhdistelmä! :)

Mitäs oot mieltä, vihaatko vai rakastatko? :)


Tässä mun uusimmat "rakkaat" ja "vihatut" 


Shortsit H&M (9,95e), sininen toppi H&M (9,95e), valkoinen toppi Gina Tricot (12,95e)
sininen alustoppi Gina Tricot (14,95e)


Oikealla mun tämän päivän tyyli juoksulenkin jälkeen :) Kävin juoksemassa rattailujuoksulenkin Hiihtomaan mäkisissä maastoissa! Huh ja ah! <3 45min ja tiukkaa vääntöö! Mutta kivaa oli! :)

Melkeinpä alkaa olemaan, että reidet hapottui kovissa ylämäissä ennemmin kuin happi ois loppunut, että että.. tarttis varmaan vähän käydä tekemässä reisiin lihasta! 

4 kommenttia:

 1. Mä en oo sun tunneilla hirveesti käynyt joten et ehkä ole huomannut, mutta täällä on yksi vastavärien rakastaja. Tai ei ihan vastavärejä, mutta punainen-sininen-yhdistelmää käytän paljon. Mitä enemmän väriä, sitä parempi! Ihanan freesit nuo sun alimpien valokuvien väriyhdistelmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko Jenni pikkuhiljaa aika alkaa siis käymään munkin tunneilla? ;) viimeistään elokuussa attackiin! :)

   Poista
 2. Pitäisi ehdottomasti! :D Tuleeko attackia muuten ohjaamaan joku muu sun lisäksi?

  Mun täytyy laittaa Ninalle toivetta syksyn lukkarista että saisiko sitä yhtään myöhempään iltaan/aikaisempaan iltapäivään viikolle. Liian huono tuuri, kun oon tätä pitkään toivonut ja nyt kun tulee niin ei sovi aikataulut alkuunkaan. Tuo kun on tunti jota ennen ei passaa syödä ihan just, niin 17.30 tunnille ei voi tulla klo 17 päivällispöydän kautta ja toisaalta suoraan töistä jos tulisi niin olisi liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo alustavan lukkarin aikataulut ei kyllä varmaan päde, että eiköhän sulle sopiva aika toivottavasti löydy :) koulutukseen lähtee myös Anna k. :)

   Poista